Kihez lehet fordulni ha nem eszik rendesen a kisfiam?
Gasztornenterológushoz.
Orvos ad hozzá beutalót.
Enyém februártól mostanáig napi 2 falatot evett (+ tápszert kapott) a fogai miatt volt. Kijött végre vagy 4-5 db. azóta eszik. Már nekem is megvolt a beutaló a gasztrodokihoz...
Első vagyok: az enyémnek SEMMIT nem lehetett kanállal, cumisüveggel a szájába nyomni (sem levek, sem péek, sem főzelékek), csak az a napi néháy keksz és csak tápszeren élt amúgy.
Én nagyon-nagyon lassan de hízott is, a tápszer miatt...
Az utolsóval annyiban maximálisan egyetértek, hogy ha a fejed tetejére állsz sem fogsz elérni semmit. A gasztrodoki is csak annyit tud kizárni, hogy nincs lisztérzékenység, meg egyéb allergia...
Én egyébként már annyira el voltam keseredve, hogy már azt is fontolgattam, hogy gyerek szájsebészetre visszük ahol bemetszik kicsit az ínyt, hogy feltörhessen a hónapok ótak i nem növő fog... De azért végül csak kibírtuk. 3 hete jöttek ki a fogak, azóta eszik és FÉL kilót hízott ezalatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!