Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet gond abból, ha kislány...

Lehet gond abból, ha kislány baba sokáig volt kakis pelusban?

Figyelt kérdés
17 hónapos kislányom valamikor éjjel bekakilt. Csak reggel vettem észre, mert soha nem szokott éjjel kakilni. Mikor reggel levettem a pelust, már kicsit rá is volt száradva a fenekére, nem tudom mióta lehetett benne. Aggódom, hogy valami fertőzést kaphat. Volt már így valaki? Lett belőle
2016. márc. 17. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Elvileg lehet, mert a székletben vannak olyan baktériumok, amelyek hólyag- illetve hüvelyi fertőzést okoznak, különösen lányoknál. De nem törvényszerű, hogy kialakul ilyen fertőzés. Ha panaszai vannak, akkor érdemes orvoshoz fordulni.
2016. márc. 17. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
21%

Semmi baja se lesz, ejjeli termeles eseten pelust reggel cserelunk. Meg kell mosni neki, kicsit bekremezni es uj pelus.

Ha kipirosodna lent, akkor menjetek orvoshoz, ir fel ra kremet.

2016. márc. 17. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ennyitől nem valószínű, hogy lesz baja.
2016. márc. 17. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
10%
Mi sem szedjük ki az éjszakai kakit, amíg fel nem ébred és az általában reggel van. Majdnem minden éjjel órákig van rajta a kakis pelus és kopogjam le, sose volt belőle baj.
2016. márc. 17. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Ilyen estben, ha valamiért nem derült ki azonnal, hogy produktum van és láthatóan a nemiszerv redőibe is beült, akkor bele szoktam ültetni egy kád vízbe.

Mivel bekotorászni nem szabad, a víz kioldotta. Némi szappannal rámentem még kívülről. A gyerekorvos is ezt tanácsolta ilyen esetekre.

2016. márc. 17. 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, remélem nem lesz gond belőle. Én is rögtön megfürdettem.
2016. márc. 17. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Végül nem volt probléma?

2022. márc. 5. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!