Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van, hogy a 3 hónapos...

Miért van, hogy a 3 hónapos kislányom (anyatejes) nyüszög, hogy éhes és 5 perc szopizás után elfordítja a fejét és nem kér többet?

Figyelt kérdés
Aztán büfi, bukás (néha sok, néha kevés) 1-1,5óra múlva ismét nyügi és enni akar. Baj ha két szoptatás között forralt lehűtött vizet adok neki? Vagy teát adjak neki? Milyet?
2008. szept. 21. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Ilyenkor szerintem nem is éhes. Nyugodtan próbálj egy kis kamillateát.. mindig legyen friss, pár órát eláll.

Ha nincs nasi akkor talán az evésekkor rendes mennyiséget, kevés bukással fog tudni enni.

2008. szept. 21. 11:08
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2008. szept. 21. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

Vannak korszakok, mikor sűrűbben eszenk.

Van, hogy nem éhes, csak cicire vágyik. Ilyenkor talán eszik egy kicsit, de inkább csak cuclizik, nem?

Ha gondolod, próbáld ki, hogy nem adsz neki, csak 3 óránként, addig foglald le, beszélj hozzá, játsz vele, akkor talán nem nyöszög,vagy vidd el sétálni, nálunk ezek beváltak-)

De én is szoktam adni neki, ha kér, még ha csak cuclizikis:-) Úgy élvezi...

Folyadékot adhatsz, persze. Én vízpárti vagyok.

2008. szept. 21. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy sok levegőt nyel és egyszerre csak keveset tud enni. Büfiztesd meg többször! Szerintem felesleges más folyadékot adni, az újszülöttnek minden számára értékes tápanyag és folyadékmennyiség benne van az anyatejben. Én sem adtam kb. 5-6 hónapos koráig. Persze más nyáron 50 fokban. Akkor mindenkinek szüksége van vízre.
2008. szept. 21. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!