Mit tegyek, ha korábban felébred a baba, mint szokott és nem tudom visszaaltatni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl fél 8kor szokott kelni, de felkel 3/4 6kor. Nem lehet ugye éhes, merthát előtte való nap elég volt neki fél 8ig és mondjuk másnap is.
Ennek ellenére megetetitek? Vagy ébren maradtok vele, játszotok és megvárjátok a reggelivel a fél 8at?
7 hós fiamról volna szó. Lehet, hogy a foga ébreszti fel (ami még nincs), mert furán csócsálja ilyenkor a cumit néha. Gondoltam, hogy hagynám, hátha visszaalszik, de 2 másodperc alatt feláll a kiságyban, szóval vissza nem aludna, max sírni kezdene egyedül :(
2010. ápr. 2. 23:01
1/2 anonim válasza:
Szerintem etesd meg és aztán játszatok az ágyban. Nálunk is ingadozó a reggeli ébredés, hol 7-kor, hol meg fél 6-kor, de én mindig megetetem. Aztán indul a nap, ahogy mindig is.
2/2 anonim válasza:
az én fiam az esetek nagy részében 6 körül kel és mindig 7-kor kér enni.előfordul,hogy hamarabb kel,akkor is csak 7-kor kér enni.én ilyenkor játszok vele,illetve hagyom a kiságyban,mert reggel elvan magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!