Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jana babvizet adok a kislányom...

Jana babvizet adok a kislányomnak inni de azt is felforralom! Ma azt olvastam hogy ásványvizet nem szabad a veséjük miatt adni babáknak? Ez a Jana baby főleg hogy felforralom ásványviznek minősül?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 22:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

23:27-es vagyok

Amíg a janát használtuk, én sem forraltam fel 24 óra után. Semmi baja nem lesz.

2010. ápr. 3. 08:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi a Jana babavízzel kezdtünk- sajna születésétől tápszeres fiunk, utána meg kb 3hónapos korától átszoktunk a Szentkirályi szénsavmentes vízre. Nekünk gyerekorvos ajánlotta, és én a másfél literes vizet, ahogy fogyott, akár 48óráig is ha nyitva volt- nem forraltam neki.

Elmetnünk kirándulni egy ismerőshöz, akinek kb egyidős gyereke volt, mint a mienk- és ő forrázott hűtött csapvízzel készítette a tápszert, illetve itatta a fiát. Csak lesett, hogy nekünk mennyivel egyszerűbb volt a az ásványvizzel a dolgunk. Utána kipróbálta ő is, és hívott, hogy de kár, hogy nem előbb találkoztunk, mert azóta, hogy ő is áttért a szentkirályira, azóta nem szorulásos és hasmenéses a gyereke felváltva. :-)

De a többi vélemény - válasz alapján nem mindnekinél válik be, de sokkal jobb és egyszerűbb ezzel készíteni a tápszert, mint a csapvíz.

Ja- és a gyerek nem beteges, jó az immunrendszere, pedig azóta már 2éves, állandóan a homokozóban eszi a homokot! :-)

2010. ápr. 3. 14:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Tökéletes a forralt csapvíz is. Nálunk a védőnő mondta, hogy volt már hasmenéses babája babavíztől... tehát sosem lehet tudni.
2010. ápr. 3. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!