Jana babvizet adok a kislányomnak inni de azt is felforralom! Ma azt olvastam hogy ásványvizet nem szabad a veséjük miatt adni babáknak? Ez a Jana baby főleg hogy felforralom ásványviznek minősül?
23:27-es vagyok
Amíg a janát használtuk, én sem forraltam fel 24 óra után. Semmi baja nem lesz.
Mi a Jana babavízzel kezdtünk- sajna születésétől tápszeres fiunk, utána meg kb 3hónapos korától átszoktunk a Szentkirályi szénsavmentes vízre. Nekünk gyerekorvos ajánlotta, és én a másfél literes vizet, ahogy fogyott, akár 48óráig is ha nyitva volt- nem forraltam neki.
Elmetnünk kirándulni egy ismerőshöz, akinek kb egyidős gyereke volt, mint a mienk- és ő forrázott hűtött csapvízzel készítette a tápszert, illetve itatta a fiát. Csak lesett, hogy nekünk mennyivel egyszerűbb volt a az ásványvizzel a dolgunk. Utána kipróbálta ő is, és hívott, hogy de kár, hogy nem előbb találkoztunk, mert azóta, hogy ő is áttért a szentkirályira, azóta nem szorulásos és hasmenéses a gyereke felváltva. :-)
De a többi vélemény - válasz alapján nem mindnekinél válik be, de sokkal jobb és egyszerűbb ezzel készíteni a tápszert, mint a csapvíz.
Ja- és a gyerek nem beteges, jó az immunrendszere, pedig azóta már 2éves, állandóan a homokozóban eszi a homokot! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!