Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kell sétáltatni a babát?

Hogy kell sétáltatni a babát?

Figyelt kérdés

14 hetes a lányom.

Akkor vigyem babakocsizni, ha fennt van,hogy nézelődjön, vagy akkor, ha álmos, hogy jót aludjon a friss levegőn?Mindig alalszanak a babák séta közben?

És minden nap azonos időben célszerű menni, hogy a napirend része legyen? VAgy mindegy mikor viszem?

Ti hogy csináljátok?

Nekem nehéz, mert a dolgomhoz szoktam igazítani, vagy a szomszéd kisfiúval szoktunk menni, és akkor össze kell hangolni magunkat, így eléggé összevissza járunk sétállni. VAn,hogy napokig el sem megyünk...

És dédi már most mondta, hogy ne vigyem ki, mert hideg van, de akkor mi lesz télen?...

Szóval az érdekelne, ki hogy csinálja?

2008. szept. 21. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vinni hidegben is sétálni a babát, viszont esős, nyirkos időben mi sosem megyünk. Míg ilyen pici, általában bealszanak séta közben - legalábbis az enyém mindig elaludt - ha nagyobb lesz, egyre többet nézelődik. Az enyém már 8 hónapos, ő mindig nézelődik, gagyog. Nálunk nincs rendszer a séta vonatkozásában, mert nem mindig akkor érek rá és az időjárás sem mindig kedvez a sétának. Szerintem annyira nem is fontos, ugyanakkor, ha mindig ugyanabban az időben mentek, akkor megszokhatja és nyűgös lehet, ha éppen nem tudtok menni. Nálunk ilyen is előfordult. Ilyen időben jól fel kell öltöztetni és akkor élvezni fogja. Nagy mínuszokban viszont nem tanácsos vinni ezt olvastam.
2008. szept. 21. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha esik az eső,vagy nagyon hideg van, akkor elég egy nagy szellőztetés a szobájában,vagy csak egy igen rövidre fogott séta.Nekem mindig elalszik a babakocsiban, a levegő elnyomja,csak akkor ébredezik, ha éhes lesz,A séta miatt sztem ne keltsd fel,én úgy csinálom,ha jóllAkott felöltöztetem, és úgy intézem a dolgaimat is,kaja után. és séta közben.Nem mindig megyünk mi egy időben. de sokan mondják annyiból célszerű,hogy megszokjon egy rendszert.Nekünk így vált be, de sztem kísérletezd ki,nektek hogy a legjobb,mert minden baba más.

2008. szept. 21. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
én akkor viszem ha evett és tudom, hogy aludni fog. leviszem, nézelődik egy kicsit és alsik is. jó neki kint aludni. ma is aludt kint 1 órát. utána jöttünk fel.
2008. szept. 21. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem a dokink azt mondta, hogy mínusz 5 fokig is ki lehet vinni a babát megfelelő öltözet mellett. nyugodtan kiviheted majd télen is.
2008. szept. 21. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!