Szülés utáni depresszió vagy mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Amióta haza jöttünk a kórházból (3hete) valahogy nem érzem magam a réginek. Nem vagyok kiváncsi az emberekre, nem igénylem a társaságukat. Bárki bármit csinál idegesít. Rosszul is érzem magam ez miatt mert már szóvà is tették hogy olyan ellenszenves vagyok mióta itthon vagyunk.
Szerintetek?
2016. márc. 14. 18:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez szülés utáni depresszió. Ha nem lenne jobb 1-2 hónapon belül, akkor érdemes lehet segítséget kérni.
2/3 anonim válasza:
En is ateltem ezt szules utan. A babam ejjel nem aludt , kifaradtam teljesen , nem tudtam mikor miert sir. De konnyebb lesz majd ha megismeritek egymast. Azert az elso 6 het a legnehezebb mert ossze kell szokni a babaval. Ha nem igenyled masnak a tarsasagat , hat ne talalkozz masokkal. Menyjetek csak 2en a babaval setalni
3/3 anonim válasza:
Nekem ez csak most kezd enyhülni. Elmúlt két éves a fiam és baromira örülök, hogy végre el tudok vele kommunikálni és beszélget velem. Nekem valahogy nem jött ösztönösen sok minden...Én most kezdek kiteljesedni, mint anya, amikor már értelmesen is el tudom tölteni a fiammal az időt. Amikor csecsemő volt, úgy éreztem, kudarcot vallottam. Erőm nem volt ahhoz, hogy felkeljek hozzá éjszaka. Most viszont már megveszek érte, annyira szeretem őt. Nagyon önálló és rendkívül céltudatos kis emberke. Minden nap öröm vele. Elmeséli, mi volt vele a bölcsibe,elmondja,mi a baja, hol fáj. Nem kell azon aggódnom, miért bőg órák óta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!