Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsit NE! Vegyek?...

Milyen babakocsit NE! Vegyek? Panaszokat várok!

Figyelt kérdés

Most mindenki mással ellentétben,azt szeretném kérdezni,hogy melyik típusnak mi lehet a hibája,mire figyeljek?

Köszönöm!

2010. ápr. 2. 19:58
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Azta!!!Nem is gondolnánk ugye?
2010. ápr. 2. 21:30
 22/29 anonim ***** válasza:
80%
Nekem pierre cardin sportkocsim van. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Szerintem ár-érték arányban teljesen jó.
2010. ápr. 2. 22:04
 23/29 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ami nagyon fontos lenne még a sportkocsiknál is: az átfordítható tolókar. A Pierre Cardin kocsinkkal meg vagyok elégedve, ezt az egyet leszámítva. Sajnos a sport kocsik 99%-ának nem átfordítható a tolókara (tűző nap, szél miatt). Ha valaki mégis tud ilyet, az írjon. Szerintem a legtöbb babakocsit olyanok tervezik, akik még nem is láttak gyereket közelről! :-))
2010. ápr. 3. 16:53
 24/29 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: mármint a tűző nap, és a szembeszél miatt lenne jó az átfordítható tolókar.
2010. ápr. 3. 16:55
 25/29 A kérdező kommentje:

Megvan a számomra "tökéletes kocsi":

Dema Step Easy

Nézzétek meg!Átfordítható tolókarral!

2010. ápr. 3. 20:19
 26/29 anonim ***** válasza:
Ez a babakocsi cseh? Itthon is árulják? Te hol veszed? Én a neten csak cseh oldalon találtam meg.
2010. ápr. 4. 10:08
 27/29 anonim ***** válasza:
Én mondtam:-)
2010. ápr. 4. 19:45
 28/29 A kérdező kommentje:

Szlovákiában tudom rendelni!

Nagyon jól néz ki,már talán jövő héten láthatom élőben!

2010. ápr. 4. 21:16
 29/29 anonim ***** válasza:
Én ezt láttam előben,nem fog csalódást okozni.Ez meg egy PC.között vacilláltam,és rosszul döntöttem amikor nem ezt vettem:-(
2010. ápr. 5. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!