Milyen babakocsit NE! Vegyek? Panaszokat várok!
Figyelt kérdés
Most mindenki mással ellentétben,azt szeretném kérdezni,hogy melyik típusnak mi lehet a hibája,mire figyeljek?
Köszönöm!
2010. ápr. 2. 19:58
11/29 A kérdező kommentje:
Igen,tökéletes nincs,de ez nekem nagy segítség,mert nem is sejtettem,hogy ilyesmikre is oda kell figyelni!
2010. ápr. 2. 20:36
12/29 anonim válasza:
Hű hát én 8 hónaposnak már csak egy kis nyári kocsit vennék mert az enyém kb ennyi idős korától nem igen marad meg a babakocsiban, ezért sokat nem költenék rá.
13/29 A kérdező kommentje:
Én épp most adom el a mózeskocsit,és annak az árából vennék sportot...
2010. ápr. 2. 20:46
14/29 anonim válasza:
Lassan az össze babakocsit felsoroljuk:-) nem még annyit hagy jegyezzek meg,bár tudom nem ez volt a kérdés,de ha veszek egy harmadik babakocsit is az Dema,vagy Xlander vagy Neonato lesz!Ja eszembe jutott még valami,egyik ismerősömnek Jane Slalom van,és nincs vele megelégedve,a méretei,meg még nemtudom mik miatt.
15/29 anonim válasza:
A mienkkel az a gond, hogy hiába vannak nagy kerekei, és lehet mindkét irányból tolni, nem bolygósíthatóak, ergo irányíthatatlan ha azt akarom hogy a gyerek is előre nézzen.(a súlypont miatt)
A barátnőmé pierre cardin, ő szereti. Egyedül azzal volt baj, hogy télen az első bolygókerekek sárvédője alá beszorult a hó.
16/29 anonim válasza:
Szia.NEkünk a bolygós kerekű bergon kocsink van,és csak azért írok,amit említett az előttem szóló is,hogy ha bolygós kerekűt keresel,ne olyat vegyél ami felülről fékezhető,(ha megnézed a bergon honlapján ott tuti látnifogod),mert ott ez a fék és kerék közé télen tényleg beköt a hó és onnan setovább...na és még van egy csomó hibája,meg előnye,de nem sorolom a többit,mert írtad,hogy sport kocsit keresel már,csak erre akartam felhívni a figyelmet.De,ha találsz vmi "tökéleteset" írd meg légyszi,én is lecserélném a bergonunkat...
17/29 anonim válasza:
Bocsi,utolsó vagyok még mindíg,ennek a kocsinak habosított műanyag kereke van,ráz mint atom és 9 hónap alatt totál elkopott....:(((
18/29 A kérdező kommentje:
Na az utolsó reményem is elszállt,mert én még a Chipolino-kat néztem,de azok is műanyag hab keverék.
2010. ápr. 2. 21:03
19/29 A kérdező kommentje:
Jók a Dema-k?Nézegettem én is,itt még szervize is van...
2010. ápr. 2. 21:09
20/29 anonim válasza:
Sötétkéket se vegyél, mert kiszívja a nap, és úgy néz ki néhány hónap után, mintha már öt éve használnád :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!