Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsit NE! Vegyek?...

Milyen babakocsit NE! Vegyek? Panaszokat várok!

Figyelt kérdés

Most mindenki mással ellentétben,azt szeretném kérdezni,hogy melyik típusnak mi lehet a hibája,mire figyeljek?

Köszönöm!

2010. ápr. 2. 19:58
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igen,tökéletes nincs,de ez nekem nagy segítség,mert nem is sejtettem,hogy ilyesmikre is oda kell figyelni!
2010. ápr. 2. 20:36
 12/29 anonim ***** válasza:
87%
Hű hát én 8 hónaposnak már csak egy kis nyári kocsit vennék mert az enyém kb ennyi idős korától nem igen marad meg a babakocsiban, ezért sokat nem költenék rá.
2010. ápr. 2. 20:44
 13/29 A kérdező kommentje:
Én épp most adom el a mózeskocsit,és annak az árából vennék sportot...
2010. ápr. 2. 20:46
 14/29 anonim ***** válasza:
81%
Lassan az össze babakocsit felsoroljuk:-) nem még annyit hagy jegyezzek meg,bár tudom nem ez volt a kérdés,de ha veszek egy harmadik babakocsit is az Dema,vagy Xlander vagy Neonato lesz!Ja eszembe jutott még valami,egyik ismerősömnek Jane Slalom van,és nincs vele megelégedve,a méretei,meg még nemtudom mik miatt.
2010. ápr. 2. 20:46
 15/29 anonim ***** válasza:
87%

A mienkkel az a gond, hogy hiába vannak nagy kerekei, és lehet mindkét irányból tolni, nem bolygósíthatóak, ergo irányíthatatlan ha azt akarom hogy a gyerek is előre nézzen.(a súlypont miatt)

A barátnőmé pierre cardin, ő szereti. Egyedül azzal volt baj, hogy télen az első bolygókerekek sárvédője alá beszorult a hó.

2010. ápr. 2. 20:51
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
Szia.NEkünk a bolygós kerekű bergon kocsink van,és csak azért írok,amit említett az előttem szóló is,hogy ha bolygós kerekűt keresel,ne olyat vegyél ami felülről fékezhető,(ha megnézed a bergon honlapján ott tuti látnifogod),mert ott ez a fék és kerék közé télen tényleg beköt a hó és onnan setovább...na és még van egy csomó hibája,meg előnye,de nem sorolom a többit,mert írtad,hogy sport kocsit keresel már,csak erre akartam felhívni a figyelmet.De,ha találsz vmi "tökéleteset" írd meg légyszi,én is lecserélném a bergonunkat...
2010. ápr. 2. 20:58
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
Bocsi,utolsó vagyok még mindíg,ennek a kocsinak habosított műanyag kereke van,ráz mint atom és 9 hónap alatt totál elkopott....:(((
2010. ápr. 2. 20:59
 18/29 A kérdező kommentje:
Na az utolsó reményem is elszállt,mert én még a Chipolino-kat néztem,de azok is műanyag hab keverék.
2010. ápr. 2. 21:03
 19/29 A kérdező kommentje:
Jók a Dema-k?Nézegettem én is,itt még szervize is van...
2010. ápr. 2. 21:09
 20/29 anonim ***** válasza:
86%
Sötétkéket se vegyél, mert kiszívja a nap, és úgy néz ki néhány hónap után, mintha már öt éve használnád :(
2010. ápr. 2. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!