Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kúp helyett mit lehet adni...

Edus83 kérdése:

Kúp helyett mit lehet adni lázra,2hós babának?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszert még nem tudsz neki adni a kúpon kívül, de próbáld hűtőfürdővel, vagy borogatással lehúzni a lázát.
2010. ápr. 2. 10:27
 2/6 A kérdező kommentje:
oltásnál való lázra gondolok.
2010. ápr. 2. 10:27
 3/6 A kérdező kommentje:
igazából tegnap túl voltunk az oltáson és adtam kúpot,mert nagyon kezdett lázasodni,de szörnyű volt felhelyezni,mert 2 ki nyomott,persze bénáztam én is első babás vagyok.De akkor is meg szakadt a szívem.
2010. ápr. 2. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbáld először megmelegíteni a kúpot, akkor a felső rétege megolvad, sokkal könnyebb lesz betenni. Ne aggódj, nem vagy béna, csak nyugi. A kezedben fogd kis ideig, amíg nem érzed, hogy már csúszik, akkor gyorsan be tudod neki rakni. Mennyi volt a láza?
2010. ápr. 2. 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát semmit, Nurofent is csak 3 hónapos kortól javasolják. Csak a kúp marad....
2010. ápr. 2. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
adj neki fél kúpot...szerintem az bőven elég és nem is lesz gond a felhelyezésnél....nem kell nagyon benyomni...úgyis becuppan :D :S az egy bizonyos pont után!!!!!Neki nem fáj ez hidd el!!!Az én babóm is hétfőn kapta az oltását ..én fél kúpot adtam 38,5 lázra és pár óra múlva semmi baja sem volt!!!!
2010. ápr. 2. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!