Jó éjszakát tejpép vs sima tejpép vs sinlac vs szimpla szoptatás/tápszer? Kinek mi jött be?
Nekem is 5 hónaposan kezdett ébredni megint a jól alvó babám. Én akkor kezdtem a hozzátáplálást, hiába mondta a védőnő, hogy várjam meg a 6. hónapot. De én csak a sima Nestlé natúr tejpépet adtam neki. Habzsolta, tehát szerintem már éhezett. Amúgy szerintem ez elég pocsék, nem is ízesítik nagyon, úgyhogy ártani nem hiszem, hogy árt. De később sem evett meg másféle tejpépet.
Én kb. 6-kor megvacsoráztattam, aztán fürdés, és lefekvés előtt még megszoptattam, már nem tudom mennyit evett, de ez az esti rituálé része volt, enélkül nem aludt volna el.
Sokan azt mondják a Sinlac nem laktat jobban, mint a tápszer. Hát nem így tapasztalom. Én nem éjszakára adtam hanem délután 4 körül mert akkor bukik a fiam a legtöbbet és 3 óra múlva nagyon nem volt éhes de még 4 óra múlva se. Pont ezért nem tudom neki adni mert 8-kor már alszik, előtte enni kéne viszont az adagja helyett vagy 50 milit volt hajlandó elfogadni.
Nálunk nem az éhség az ok az éjszakai ébredésre szóval ebben nem tapasztaltam változást, a fiam nem eszik éjszaka (csak minden másért ébred de ez nem lényeges a kérdés szempontjából.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!