Első szülinapi "bulihoz" kellene segítég, ti hogy csináltátok?
Nem tudom hogyan kezdjek neki. Milyen legyen a menete...?
Nem lesz nagy buli "csak" 5baba lesz összesen. Mind 1év körüli. Mit csináljak nekik amit ők is ehetnek a tortán kívül? Megköszönném, ha leírnátok, hogy Ti mit hogyan csináltatok.
Szia
Szerintem nyugodtan beszéld meg az anyukákkal a menüt!
Csinálj 2 tortát. Az egyiket a gyerekeidnek a másikat a felnőtteknek. Had túrják kedvükre:-)
Én készítek majd egy videót a lányom első évéről és amikor
együtt a család, lejátszom. Én biztos feldíszítem majd a lakást meg ilyenek!
Tudom hogy nem fognak emlékezni rá, és szerintem ez inkább a szülők nagy napja, de nekem NAGYON FONTOS!!!
Gondolom neked is. Tedd felejthetetlenné:-))
További szép napot!
Én is csináltam ilyen "bulit", de megmondom őszintén ez inkább a szülőknek szólt, jól esett picit "kikapcsolódni". 5 gyerkőc volt, 5 szülőpár. 1-1,5 évesek voltak. A gyerekek annyira jól érezték magukat, hogy fogunk még ilyen "bulit" csinálni. Sütőtök torta volt nálunk a babáknak (minden Baba szereti), szülőknek a Szatmáry szilva tortát rendeltük. Ebéd után jöttek, uzsit mindenki hozott magával. Víz, gyümölcslé volt nálam. Úgyhogy én csak a szülőknek csináltam falatkákat. A gyerkőcök annyira édesek voltak, hogy egyszerre aludtak el, amin mi nagyon meglepődtünk, pedig más időben szoktak aludni. Mire vagy kiváncsi még?
Jó bulizást nektek.
Utolsó vagyok
Én is diszitettem, és videóztunk.
Családi összejövetel volt, csak 1 baba volt, láníom az ünnepelt.
Ilyeen gyerekbulit nem tartanék, (8nem mintha ismernék több 1 évest), de az iylen buli ráér 5-6 év múlva.
Szerintem a szülinap családi ünnep elsősorban.
sok lufi
szappanbuborek
nekunk estefele csillagszoro is volt
piskota, alma, pomelo (nem olyan savas, mint a narancs, az en bebim imadja), babaknak valo puffasztott rizs, ha talalsz jo minosegu tokot, akkor tok,szokasos babamenu, szerintem nem kell semmi extra
jó murit!
ps: en egy reteg babapiskotat, egy reteg reszelt almat, egy reteg babapiskota, egy reteg reszelt almat tettem formaba, az egeszet babajoghurttal ontottem le, es banankarikakkal diszitettem. jo volt, mert picit az alma levet felitta a piskota, pont jol lehetett "turni", a fiam imadta :)
nekem is fontos volt
vettem party csákókat (micimackós, auchanban 10 db 500 Ft körül)
akkor sok színes lufi, felaggatva, hogy ne érjék el.
színes függők, lógókák
alakíts ki egy játszósarkot, vagy valami hasonlót, hogy ott egy kupacba tudjanak lenni.
sztem kérdezd meg a gyerekek szüleit, hogy a gyerekek mit ehetnek, mit nem és ehhez alakítsd a bababuli menüjét
jó bulizást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!