Ha utazott valaki Wizzairrel mostanában, tudna segíteni? Felvihető a gépre a bébihordozó? Itt azt olvastam, hogy igen, a honlapjukon pedig azt, hogy nem.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 14:48
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem, mivel a babának nincs külön helye!
A húgomék se tudtak hozni hordit!
2/5 anonim válasza:
sajna nem ,amikor a gépre száltok elveszik a csomagtérbe,és a baba az öledben lesz ,egy pánttal hozzád kötve!elég kényelmetlen,nekünk legalábbis az volt!8 hetesen repültünk!és figyelj oda,mert nekünk a lábzsákunknak nyoma veszett
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat, azt tudom, hogy a babakocsit elveszik és a csomagok közé rakják, a hordozó azért érdekel mert nagyon szeretném vinni, hogy leszálláskor tovább tudjunk menni autóval, amibe kell a hordozó. Nem tudom, hogy akkor most a kocsit is és a hordit is vihetem?
2010. ápr. 1. 16:03
4/5 anonim válasza:
Szia!
Mind kettot viheted,en legalabb is vittem!
Jol tudod a kocsit meg az ajtoba elveszik es a bebi hordot is ha teli van a gep es nem viheted magaddal a fedelzetre.
De ha nincs tele akkor megszoktak engedni,hogy fel vidd es a fel es leszallasokat kiveve lehet benne a baba mert akkor az oledbe kell tartanod,kapsz ugyanis egy ovet a baba szamara amit a tiedhez kell csatolni.
Jo utazast nektek!
9 honapos kisfiu anyukaja
5/5 A kérdező kommentje:
köszi Neked is!
2010. ápr. 1. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!