Mi a véleményetek erről a babakocsira szerelhető naptetőről?
Szerintetek jobb mint a napernyő? Mert olvastam, hogy előfordul, hogy a szél leviszi az ernyőt.
És szerintetek ez minden fajta kocsira jó? És a gyereket nem zavarja?
És ha valaki tudja hogy még hol lehet ilyesmit kapni, az légyszi linkelje be. Köszönöm szépen!
A kisfiam tiszta rosszul van, ha már egy picit is belesüt a szemébe a nap, még ha alszik is, erre képes felébredni :( és ezért már kész kínszenvedés nekem a kocsizás, mert félúton húznom kell a kocsit.
De nektek nem úgy tűnik a kép alapján, hogy ezen azért átlát a gyerek?
De igen, ez egy hálós anyag mint a szúnyogháló. Csak szerintem a babákat idegesíti, el sem tudok képzelni olyan babát aki ezen keresztül nézelődne úgy hogy nem akarná lecibálni. Hiába lát ki mégis ott van előtte.
Egyébként ugyanígy vagyok a hogy te, hogy van hogy húznom kell.
Szia!
Pont ezt néztem ki én is.Az én lányom is utálja ha a szemébe süt a nap.Szerintem is ez egy hálós dolog és símán kilát belőle.Én biztosan venni fogok,mert a napernyő nem tetszik és itt nagyon szeles az idő biztosan letépné a kocsiról.
Ha vesz valaki megírná milyen?Köszi
Sziasztok!
Megvettük a naptetőt, még nem próbáltuk ki, csak nagy nehezen felszereltük. Hát nem vagyok elájulva tőle, azt mondták minden olyan kocsira jó, amin van kupola, mert annak a merevítőjére kell a 3 műanyag kütyüt rányomni. Csakhogy nem fér rá ! :( párom fél órát szórakozott vele, de nem lehet úgy feltenni ahogy kéne, végül úgy sikerült, hogy az egyik műanyag csak a kupola anyagát fogja, nem a merevítőjét. Nem csodálkozom, hogy kifutó darab.
(Na meg úgy volt benne a csomagban, hogy le volt róla vágva a fehér biléta, szerintem ezt már valaki megvette és visszavitte valamiért)
Ha kipróbáljuk megírom, hogy tetszett a babónak :)
Sziasztok!
Én is meg akartam venni,de nem volt a Brendonban.Viszont most ezt találtam!Szerintetek?
Ez baromi jól néz ki, de ez sem kapható :(
Csak napernyő van, de az akár tízezerért is. Abból jó az olcsó, úgyis 2-3 darab elmegy egy nyáron.
18:31-es vagyok!
Ma írtam a Brendonnak,hogy mikor lehet náluk kapni.Megírom ide is a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!