Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsira szerelhető naptetőről?

Figyelt kérdés

Szerintetek jobb mint a napernyő? Mert olvastam, hogy előfordul, hogy a szél leviszi az ernyőt.

És szerintetek ez minden fajta kocsira jó? És a gyereket nem zavarja?

És ha valaki tudja hogy még hol lehet ilyesmit kapni, az légyszi linkelje be. Köszönöm szépen!

2010. ápr. 1. 14:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hát ha a szemébe vakít a nap akkor sem tud nézelődni :) mert ugyebár hunyorog ezerrel.
2010. ápr. 1. 17:10
 12/22 A kérdező kommentje:

A kisfiam tiszta rosszul van, ha már egy picit is belesüt a szemébe a nap, még ha alszik is, erre képes felébredni :( és ezért már kész kínszenvedés nekem a kocsizás, mert félúton húznom kell a kocsit.

De nektek nem úgy tűnik a kép alapján, hogy ezen azért átlát a gyerek?

2010. ápr. 1. 19:11
 13/22 anonim ***** válasza:

De igen, ez egy hálós anyag mint a szúnyogháló. Csak szerintem a babákat idegesíti, el sem tudok képzelni olyan babát aki ezen keresztül nézelődne úgy hogy nem akarná lecibálni. Hiába lát ki mégis ott van előtte.

Egyébként ugyanígy vagyok a hogy te, hogy van hogy húznom kell.

2010. ápr. 1. 20:53
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont ezt néztem ki én is.Az én lányom is utálja ha a szemébe süt a nap.Szerintem is ez egy hálós dolog és símán kilát belőle.Én biztosan venni fogok,mert a napernyő nem tetszik és itt nagyon szeles az idő biztosan letépné a kocsiról.

Ha vesz valaki megírná milyen?Köszi

2010. ápr. 1. 21:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Ezen a hálós anyagon szerintetek nem zavaró kinézni? Próbálj már meg mondjuk egy órán kersztül így nézelődni. Ráadásul pont azért, mert hálós, nem is védhet úgy a naptól, mint egy napernyő. Szerintem csak akkor jó, ha alszik a baba, amúgy baromi zavaró lehet.
2010. ápr. 1. 22:10
 16/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megvettük a naptetőt, még nem próbáltuk ki, csak nagy nehezen felszereltük. Hát nem vagyok elájulva tőle, azt mondták minden olyan kocsira jó, amin van kupola, mert annak a merevítőjére kell a 3 műanyag kütyüt rányomni. Csakhogy nem fér rá ! :( párom fél órát szórakozott vele, de nem lehet úgy feltenni ahogy kéne, végül úgy sikerült, hogy az egyik műanyag csak a kupola anyagát fogja, nem a merevítőjét. Nem csodálkozom, hogy kifutó darab.

(Na meg úgy volt benne a csomagban, hogy le volt róla vágva a fehér biléta, szerintem ezt már valaki megvette és visszavitte valamiért)

Ha kipróbáljuk megírom, hogy tetszett a babónak :)

2010. ápr. 5. 21:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Szia! De jó hogy írtad, majd akkor azt is hogyan tetszett a picúrnak, kíváncsi vagyok. Most nagyon szeles idő van nálunk, a nap nem süt egyáltalán /Balaton/.
2010. ápr. 6. 07:31
 18/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is meg akartam venni,de nem volt a Brendonban.Viszont most ezt találtam!Szerintetek?

[link]

2010. ápr. 8. 18:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Ez baromi jól néz ki, de ez sem kapható :(

Csak napernyő van, de az akár tízezerért is. Abból jó az olcsó, úgyis 2-3 darab elmegy egy nyáron.

2010. ápr. 8. 18:49
 20/22 anonim ***** válasza:

18:31-es vagyok!

Ma írtam a Brendonnak,hogy mikor lehet náluk kapni.Megírom ide is a választ!

2010. ápr. 8. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!