Visszamennétek a helyemben dolgozni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy visszamennétek-e a helyemben dolgozni? 4 órában várnak vissza a munkahelyemre. 15 hónapos a kisfiam. Családi napköziben el tudnám helyezni. Tervezzük a második babát és ha minden jól megy akkor csak az év végéig dolgoznék. Anyagilag nagyon - nagyon jól járnánk a gyed-nek kb. a négyszeresét kapnám meg. Heti 3 illetve később 4 napot kellene dolgoznom.
Köszi a válaszaitokat.
2010. ápr. 1. 14:00
11/14 anonim válasza:
Ha a családi napközi megfizetése után és a közlekedéssel járó rezsi költséget leszámítva még mindig jobban járok anyagilag, akkor szerintem 90% hogy vissamennék a helyedben.
12/14 anonim válasza:
Én fuvarszervező vagyok, és sajnos nem várnak vissza :(
Én biztos visszamennék, mert a pénz nagyúr, főként, hogy nálad ennyire rugalmasan kezelik, ez nagyon szuper..
de persze te tudod, hogy mit szeretnél.
13/14 anonim válasza:
Sokat ne gondolkodj, menj vissza dolgozni. Valóban visszahozhatatlan időszak ez, ahogy az egyik hozzászóló írta, de azt gondolom, hogy az is visszahozhatatlan lesz, ha 10 éves lesz, amikor majd ballag, házasodik...stb. Magyarán én úgy gondolom, hogy pont a gyermekeink jövőjéért nem szabad helyzeteket kihagyni, és kellő szeretettel, figyelemmel pótolható este és hétvégén a kieső idő.
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a támogatásotokat. Sokat segített nekem. Jó éjt nektek!
2010. ápr. 1. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!