Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt az első szava a...

Mi volt az első szava a babátoknak? Mikor mondta ki először?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Véletlen is számít?

Az 4hónaposan a csak volt. Pelenkázás közben hisztizett, én meg megkérdeztem, most miért is hisztizik, és mai napig nem tudom, honnan, hogyan, de azonnal rávágta CSAK. teljesen tisztán érthetően.(ez egyáltalán nem tudatos beszéd része, most sem beszél, mielőtt valaki ezzel jönne, csak kicsúszott a száján)

9hónaposan Aja, közben rám mutatott. Ennél érthetőbb "szava" nincs

2010. ápr. 1. 09:49
 2/10 anonim ***** válasza:
A lányom legelső szava nevetséges, de így volt "babaty". Már nem emlékezem mikor mondta ki először, már nagyon régen volt, de amikor toltam a kis kocsijában egyfolytában a babatyával volt elfoglalva.
2010. ápr. 1. 09:51
 3/10 anonim ***** válasza:

10 hónaposan mondta hogy cicca, egy reklámra. ez volt 3 napig, azóta se. Mondta már hogy baba mama papa, de lemarad róla.

Most 1 éves, a tehenekre mondja 3 napja hogy tehhhé, de ma már azt sem.

2010. ápr. 1. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, vannak ilyen elszólások. Kb. 4 hós volt az én fiam is, amikor az ágyban merengve egyszer csak felkiáltott: "Kőőőő lóvééé!". De ez még nem az igazi beszéd nyilván, csak viccesen jött ki. :-) 13 hós volt, mikor először mondta, hogy baba. Most már megtanulta az add ide kifejezést és a mama, aja, apa, papa szavakat használja. Most 17 hós.
2010. ápr. 1. 10:15
 5/10 A kérdező kommentje:

kőőő lóvééé :DDDDDDD

Az én kislányomnak is vannak elszólásai, aki most (pont ma) 8 hónapos. Ilyeneket szokott mondani, hogy "nem" "ühüm" Viszont az első szava a "tátá" ami nálunk a pápát jelenti. Édesek ezek a babócák :)))

2010. ápr. 1. 10:20
 6/10 anonim ***** válasza:
A kislányom 11 hónaposan mondta,h hinta. 17 hónapos most és ezeket tudja: apa, pápá, tessés(tessék), híta(hinta), vau vau, isz(iszok) és a hallo hallo helyett azt mondja,h gógí gógí. Babanyelven mindent mond ,be se áll a szája.
2010. ápr. 1. 10:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is véletlenül mondja:-) azt, hogy anyu(így sír, ha unatkozik:-)) Viszont az unokaöcsém 6héttel kisebb a fiamnál(5 hónapos) és állandóan dumál anyu=agu, Kata=aka, apa=apa lehet, hogy véletlen, de ezt már 3hónapja mondja:-) Az unokahúgom is hamar beszélt7hósan mondta, hogy papa, tütü:-)Ma már 7 éves olyan dumája van, hogy csuda:-))
2010. ápr. 1. 10:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Első szó: egy:), de inkább etty!

13 hónaposan mondta a kisfiam.

2010. ápr. 1. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Én Babám 7 hós.5 hósan ült a pihiszékében és egy szöszmösz volt az ujjai között amit a másik kezével elkezdett babrálni, közben olyan tudományos professzorosan nézegette, majd felhúzta a szemöldökét, és diplomatikusan közölte hogy: HESZÖSZ. Azóta ahányszór szöszt talál mindig mondja hogy HESZÖSZ :) ) De ez szerintem nem tudatos, a fene se tudja, de nagyon jó fej! :) Most 7 hós.
2010. ápr. 1. 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Mar 6 honaposan mondta,hogy tetetete meg ajajajaj,tutute.

8 honaposan elkezdte a NEM-et de nagyon tisztan es erthetoen kimondja aztan amikor vissza kerdezunk,hogy:Nem?

akkor rank nez es ravagja,hogy DE!:)

Nem tudom mennyire tudatos de olyan draga tud lenni.

Most mar mondja a mamama es az aja szot is:)

Mindig mondjak az ismerosok,hogy nagy dumas pasi lesz belole.

A kooo love-n es a heszoszon annyira jot nevettem:D

9 honapos kisfiu anyukaja

2010. ápr. 1. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!