Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alszik éjjel rendese...

Miért nem alszik éjjel rendesen? Tippek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

14 hónapos kislányom nemrég volt beteg - láza, köhögés, stb.

Most már egészen jól van, de éjjelente már harmadik napja felébred 2 és 4 között, és nem bírom visszaaltatni.

Arra ébredtem, hogy valaki kacag.

Ő volt az, ült a rácsos ágyban, nézett kifelé, és kacarászott, aztán mikor meglátott még jobban, átvittem magam mellé, hátha "le tudom nyomni", de csak forgolódott, nevetgélt, mintha játszanánk, pedig tudja, hogy éjszaka aludni kell.

Mi lehet az oka?

Nappal az elmúlt napokban 2x30-40 percet aludt, szóval nem sokat.

Teljesen tanácstalan vagyok.

Ilyen még nem volt nálunk.

2010. ápr. 1. 09:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem sír jókedvű ne vedd ki ugysem fgo vissza aludni de akkor megszokja hogy kijöhet az ágyából és mehet közétek....

Ilyen nálunk is gyakran előfordul lehet a fogak miatt nem alszik csak nem sír hanem elszorakoztatja magát ez a jobbik eset.

2010. ápr. 1. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!