Mindenki 5000-10000 ft-os cipőt vesz az egy év körüli babájának?
Figyelt kérdés
Nem lehet hogy alkatfüggő a lúdtalp? Nem pénztárcafüggő.2010. ápr. 1. 08:29
1/5 anonim válasza:
Két gyerekem közül egyiknek sem vettem ilyen drága cipőt, egyszerűen nem telt rá.
Egyébként Siesta cipőben felnőtt gyerek is lett már lúdtalpas...
2/5 anonim válasza:
Szia!
Ikertestvéremnek és nekem ugyan olyan cipőnk volt.Ő lúdtalpas, én nem.
/Z/
3/5 anonim válasza:
Szerintem sincs sok köze a lúdtalphoz a cipőnek, bár ezt nem tapasztalatból mondom, hanem ismerősök elmondása alapján. Ennek ellenére, mivel megengedhetem magunknak, Én csak Asso cipőt és szandit veszek kislányomnak. Ezek tényleg drágák, a szandik olyan 5000 körül vannak, a bakancsok, zárt cipők pedig 8000-10000 között.
4/5 anonim válasza:
lehet, h nincs összefüggés, de biztos ami biztos én minőségi cipőt veszek. eddig volt elefanten, nike, most pediped flexet vettünk, majd' 13.000 ft volt, de én ezzel inkább nem kísérletezem.
5/5 A kérdező kommentje:
Örülök hogy más is úgy látja, hogy nem feltétlen kell a legdrágább cipőt megvenni.
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 1. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!