Akinek az ujszulott babaja nagyon jol viselkedett, annak ez kesobb valtozott?
Kisfiam eszik-alszik baba volt. Sosem kelt éjjel,mai napig 20:00kor alszik, ha tud akkor reggel 8-9ig.Az alvókàjàval most sincs baj. Nagyon eleven, mozgékony.
Nem tudom mire érted a vàltozàst,de ha az alvàsra, evésre,az semmit nem vàltozott.
2 hetes korától végigaludta az éjszakát. Előtte is csak egyszer kelt fel éjjelente enni.
Ez akkor sem változott, amikor nagyobb lett.
Mindig jó alvó és nyugodt volt.
Pont ez a kérdés foglakoztat :)
2 hetes a kislányom és még nem hallottunk sírni! :O Komolyan!
Néha nyávog kicsit, mint egy kismacska :) de ennyi...
Eszik, alszik, fürdésnél sem sírt soha.
Éjjel 1x ébred, eszik és alszik vissza.
Kíváncsi leszek én is mi lesz később :)
Azért azt tisztázzuk, hogy nem attól "jó" egy csecsemő, mert úgy viselkedik, ahogy anyukának kényelmes...
A sírós csecsemő sem direkt idegesíti a szülőt, hanem mert mondjuk hasfájós, ami elég rossz neki...
De a kérdésre is válaszolva: az én lányom sem volt sírós, csak nyöszörgött, ha valamit akart. Viszont ő sokára aludta át az éjszakát.
Szinte minden átmenet nélkül 40 percesre rövidült az alvása kb 2,5-3 hónaposan. Addig nagyon nagyon sokat aludt délelőtt fentvolt 1-1 órát a délutánokat pedig végigaludta csak enni kelt fel. És cumival aludt el a kiságyban azóta viszont általában nem csak fürdés után, nappal kézben.
Egyébként jól elvan egyedül is, pár hetesként is csendben nézelődött, most 5 hónapos, hason nagyon sokáig elvan 1-1 játékkal egyedül.
Amìg önerőből helyvàltoztatàsra nem volt képes, àlom-baba volt. Evett-aludt csendben nézelődött. Azóta nincs megàllàs, jön-megy, jàr a szàja, pakol, rendezkedik, dirigàl, 4 éves most. Igazi diktàtor tud lenni sokszor, elég öntudatos, de nem kezelhetetlen.
Tehàt vett egy 180 fokos fordulatot úgy fél éves kora óta. Jó alvó, de borzalmas evő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!