Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Komolyan ciki, hogy szerintem...

Komolyan ciki, hogy szerintem gáz, ha gyereke lett? Az emberek miért nem gondolkodnak?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm, évekig nagyon jóban voltunk. Aztán kirúgták a suliból, a viselkedése is eléggé megváltozott és a kapcsolatunk lerövidült arra, hogy köszönünk egymásnak és egy-egy buliban váltunk pár szót.

Erre ősszel kiderült, hogy terhes (17 éves volt akkor). Meglepődtem, hogy megtartja, hiszen folyton bulizik, a barátjával többet vannak külön, mint együtt és a családjára is ez jellemző. Hol elköltözik otthonról az anyjával, hol költöznek vissza, vagy esetleg csak ő lép le, ha mindkét szülőjével összeveszik.

1 hete megszületett a baba és azóta szinte mindig ezt hallom a barátnőimtől. Hogy milyen cuki, milyen aranyos, jaj de jó neki, meg hogy alig várják, hogy mehessenek hozzá babalátogatóba, mert a kórházban nem maradhattak sokáig... Mondtam nekik, hogy szerintem ebben semmi cuki nincs, hiszen 8 általánosa van és lett egy gyereke. Eddig sem vitte túlzásba az iskolát, ezután végképp nem fogja, meg az élete így is katasztrófa volt, egy baba csak hab a tortán.

Eddig folyamatosan kibeszélték, meg hallgattam, hogy mennyire id..óta lett, erre most rohannak hozzá és arról áradoznak milyen SZERENCSÉS. Meg hogy a barátjával is újra együtt vannak és hogy majd biztosan megkéri a kezét.

Igen, biztos eljegyzi, hiszen a leghosszabb együttlétük egyhuzamban 3 hónap volt és még azalatt is megcsalta a lányt...

Most én vagyok az űrlény, meg a szívtelen, hogy miért nem ujjongok a baba miatt.

Idén érettségizek, szerintem normális, ha úgy látom, hogy ez inkább gáz, mintsem örömhír.

2016. febr. 27. 08:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2016. febr. 27. 19:19
 12/17 anonim ***** válasza:
47%

A kérdező gyorsan levette a nevét!!!! :D

Na ez a gáz,nem a barátnőd!!!! :D

2016. febr. 27. 19:44
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
Ki is a frusztrált?! :D :D
2016. febr. 27. 20:00
 14/17 anonim ***** válasza:
71%
Jézusom, ez mekkora szánalom. Itt szapulod az állítólagos barátnődet, hogy milyen gáz, de megcsalod a pasid az öcséddel? (Mostoha, de akkor is) én elgondolkodnék a helyedben, hogy ki a gáz. És hiába vetted le a neved, késő. :D
2016. febr. 27. 22:38
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
9-es vagyok. Kár hogy ennyi maradt meg abból amit írtam hogy menj tanulni. Zavar az hogy senki sem segít haragudni? Ezért vagy frusztrált? Mit vártál hogy együtt fogjuk neked sz***rni hogy tyűűű milyen igazad van?? No name 😄😄
2016. febr. 28. 09:35
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Csináld végig. Aztán meglátjuk hogy áll a szád. Egy terhességet és egy szülést nem könnyű végig csinálni. A gyereknevelést pláne. Megnézném te hogy birnád kérdező. A 16 éves anya voltam.
2016. febr. 28. 10:40
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
mi van kérdező, frusztrál hogy a mostohaöcséd csak smárolt veled és nem megfektetett? Szerintem inkább ez a szánalom, főleg hogy neked pasid vqan, akivel tervezed az összeköltözést. Mert gondolom ennyi idősen te is a szüleid pénzén akarsz felnőttest játszani. Te vagy itt az igazi SZÁNALOM!!!
2016. febr. 28. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!