Komolyan ciki, hogy szerintem gáz, ha gyereke lett? Az emberek miért nem gondolkodnak?
Volt egy barátnőm, évekig nagyon jóban voltunk. Aztán kirúgták a suliból, a viselkedése is eléggé megváltozott és a kapcsolatunk lerövidült arra, hogy köszönünk egymásnak és egy-egy buliban váltunk pár szót.
Erre ősszel kiderült, hogy terhes (17 éves volt akkor). Meglepődtem, hogy megtartja, hiszen folyton bulizik, a barátjával többet vannak külön, mint együtt és a családjára is ez jellemző. Hol elköltözik otthonról az anyjával, hol költöznek vissza, vagy esetleg csak ő lép le, ha mindkét szülőjével összeveszik.
1 hete megszületett a baba és azóta szinte mindig ezt hallom a barátnőimtől. Hogy milyen cuki, milyen aranyos, jaj de jó neki, meg hogy alig várják, hogy mehessenek hozzá babalátogatóba, mert a kórházban nem maradhattak sokáig... Mondtam nekik, hogy szerintem ebben semmi cuki nincs, hiszen 8 általánosa van és lett egy gyereke. Eddig sem vitte túlzásba az iskolát, ezután végképp nem fogja, meg az élete így is katasztrófa volt, egy baba csak hab a tortán.
Eddig folyamatosan kibeszélték, meg hallgattam, hogy mennyire id..óta lett, erre most rohannak hozzá és arról áradoznak milyen SZERENCSÉS. Meg hogy a barátjával is újra együtt vannak és hogy majd biztosan megkéri a kezét.
Igen, biztos eljegyzi, hiszen a leghosszabb együttlétük egyhuzamban 3 hónap volt és még azalatt is megcsalta a lányt...
Most én vagyok az űrlény, meg a szívtelen, hogy miért nem ujjongok a baba miatt.
Idén érettségizek, szerintem normális, ha úgy látom, hogy ez inkább gáz, mintsem örömhír.
Néhány kérdés a kérdezőtől, csak hogy értsük :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
A kérdező gyorsan levette a nevét!!!! :D
Na ez a gáz,nem a barátnőd!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!