Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Spirálos anyukák! Kb mennyibe...

Spirálos anyukák! Kb mennyibe kerül most egy spirál? én 1et találtam a netem, de az 40ezer, az meg kicsit sok nekem.

Figyelt kérdés
elöre is köszönöm!
2010. márc. 31. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. A barátnőmnek van. Azt hiszem neki 10000ft volt , de volt 7000ft is. Attól függ hogy arany v ezüst. Azt hiszem valahogy így mondta.
2010. ápr. 1. 05:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár nem személyes tapasztalat?

Nővéremnek írt a doki, 6500ft-t volt, nem tudom milyen fajta, de ha érdekel megkérdezem.Szólj a nőgyógyászodnak hogy írjon fel.Receptre gondolom olcsóbb, pláne ha szólsz neki, hogy ne a drágák közül kapj valamit.

Szép napot!

2010. ápr. 1. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
A sima fém spirál 10.000 Ft (tavalyi ár). Amit Te találtál 40-ért, az hormonnal kombinált. Nekem az orvos mondta, hogy már nem szokás a gyógyszertárba megvenni, menjek a 6 hetes kontrollra, és majd ott lesz a spirál. Azt nem tudom, milyen, de 1 éve használom és nem érzek különösebb mellékhatást. (kicsit erősebb vérzés 2 napig, de ennyi)
2010. ápr. 1. 16:30
 4/4 Adrika ***** válasza:
Nekem Goldlily Standard van,ez 10 ezer körül volt tavaly.
2011. máj. 5. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!