Melyik nevet adnátok ezek közül a fiatoknak?
Figyelt kérdés
Ákos, Martin, Róbert, Roland, Olivér, Patrik, Márton?2016. febr. 23. 22:49
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2016. febr. 24. 07:22
12/20 anonim válasza:
A mi kisfiúnk Olivér lesz, de nekem nagy kedvenc az Ákos név is, sajnos az a férjemnek nem tetszik. Úgyhogy ezek közül választanék.
13/20 anonim válasza:
Nekem ezek közül az Olivér nagyon tetszik. Még az Ákos is talán. A többit nem adnám.
14/20 anonim válasza:
Igazából egyikkel sincs bajom, ha nagyon jól hangzik a vezetéknévvel, még rá is lehetne beszélni némelyikre, de nekem így kifejezetten csak a Patrik tetszik. :)
16/20 anonim válasza:
Nekem Ákos és Márton tetszik ezek közül nagyon. Én azt hiszem, az Ákost adnám. Marciból szerintem több van.
17/20 anonim válasza:
Túl sok embert ismerek ezekkel a nevekkel, ezért a sajátomnak nem adnám, de a Martin és a Roland tetszik legjobban.
18/20 anonim válasza:
Olivér vagy Márton, bár az utóbbi helyett én inkább a Marcellt választanám.
19/20 anonim válasza:
Ákos vagy Martin. A Márton libanév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!