3 hónapos babának adhatok egy kevés Hipp pépes ételt? (sárgarépa, alma stb)
Figyelt kérdés
4 hónapos kortól van ráírva,de csak megszeretném kostóltatni vele pár kanállal.Lehet valami baja tőle?Még anyatajet evett eddig.Köszönöm a válaszokat.2008. szept. 19. 18:57
1/5 anonim válasza:
Adhatsz neki.De fontos, hogy csak pár kanállal, aztán meglátod.Ha nincs semmi gond másnap adhatsz mégtöbb kanállal.Szépen folyamatosan emeld az adagot.Sütőtököset is próbáld ki az enyém imádta.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszike a választ.Nekem olyan van amiben répa és alma van.Tökös az hány hónapos kortól van?Megszeretném próbálni holnap az ízesített bébi ételeket,fokozatossan rászoktatni,mert egyre kevesebb a tejem estére.Napközben van elég jól de este sajnos nemigen.Végigalutta eddig ugy az éjjelt hogy 1 alkalommal kelt fel szopizi,most meg 3 napja minden óránként kéri.
2008. szept. 19. 19:16
3/5 anonim válasza:
ugy emlékszem a sima Hipp sütőtök is 4 hós kortól meg van olyan amibe még krumpli van, ezeket is nyugodtan adhatod.Én is adtam neki.alma banánost is imádta kóstoltasd csak meg vele, csak először mértékkel.
4/5 anonim válasza:
Ja és még egy jó tanács.Ne estefelé próbáld adni neki nehogy éjjel vmi gond legyen.Már ugy értem hogy esetleg nem bírja a kis gyomra vagy ilyesmi.
5/5 anonim válasza:
Én inkább fejlődési ugrásnak tudnám be a sűrűbb szopit, nem annak, hogy nincs tejed. Kicsi ő még a tápokhoz, inkább szoptasd többet. Hamar beálla akereslet a nagyobb tej iránt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!