Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hol vesztek zöldséget, pl...

Ti hol vesztek zöldséget, pl paprikát, uborkát? Mennyire vegyszeresek ilyenkor télen? Pl spar, tesco?

Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 11:39
1 2
 11/13 anonim válasza:
A Sparban valóban szépek de pont tegnap akartam ott paradicsomot venni amikor megláttam hogy származási hely:szomália. Na már most szerintetek mennyi vegyszert kellett arra fújni hogy megmaradjon ilyen szép kivánatos formában? Inkább meg sem vettem.Attól hogy valami szép nem feltétlenül jó is.Mindenképp hazait kell venni,azok talán kevésbé vegyszerezettek mert nem tesznek meg akkora utat,nem fújják annyi gombaölővel őket ami egyébként vesekárosodást is okozhat,igaz ezt egereken mutatták ki.
2016. febr. 23. 12:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a jótanácsot.
2016. febr. 23. 12:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Sparban, Tescoban általában, mivel amúgy is oda járunk vásárolni. Kocsi nélkül nem vállalnék be plusz egy kört a piacra, éppen elég heti egyszer nagybevásárolni egy helyen. Van a közelünkben zöldséges, több is, de valamiért a környéken kb. háromszoros áron adnak mindent, így én tőlük nem vagyok hajlandó vásárolni. Főleg, hogy még csúnya is az árujuk. Ha szép az idő, és nagyon ráérek, akkor elsétálok a piacra a gyerekekkel, főleg most, hogy már nem dolgozom, mert itthon vagyok a picivel, de alapvetően nem része a programomnak, hogy oda járjak, annyira nincs közel.

De a bolti zöldséggel sem volt sosem bajunk, mindig ezeket szoktuk venni (kígyóuborka, paprika, paradicsom, jégsaláta), ezek is magyar termékek, ugyanonnan jön, mint a piaci. Persze télen a paradicsom nyilván nem magyar, ilyenkor nem is veszek, nem is finom, azt csak nyáron szoktam venni.

2016. febr. 24. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!