Ti hol vesztek zöldséget, pl paprikát, uborkát? Mennyire vegyszeresek ilyenkor télen? Pl spar, tesco?
Sparban, Tescoban általában, mivel amúgy is oda járunk vásárolni. Kocsi nélkül nem vállalnék be plusz egy kört a piacra, éppen elég heti egyszer nagybevásárolni egy helyen. Van a közelünkben zöldséges, több is, de valamiért a környéken kb. háromszoros áron adnak mindent, így én tőlük nem vagyok hajlandó vásárolni. Főleg, hogy még csúnya is az árujuk. Ha szép az idő, és nagyon ráérek, akkor elsétálok a piacra a gyerekekkel, főleg most, hogy már nem dolgozom, mert itthon vagyok a picivel, de alapvetően nem része a programomnak, hogy oda járjak, annyira nincs közel.
De a bolti zöldséggel sem volt sosem bajunk, mindig ezeket szoktuk venni (kígyóuborka, paprika, paradicsom, jégsaláta), ezek is magyar termékek, ugyanonnan jön, mint a piaci. Persze télen a paradicsom nyilván nem magyar, ilyenkor nem is veszek, nem is finom, azt csak nyáron szoktam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!