Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy-másfél éves babád miket...

Egy-másfél éves babád miket eszik reggeli, tízórai, uzsi és vacsira? Mennyi zöldséget -gyümölcsöt fogyaszt? A főzelék még mindig mindennapos?

Figyelt kérdés

Én már alig tudom a főzelékeket megetetni a babámmal

Gyümölcs úgy ahogy lemegy.Ha csak megfőzöm a zöldségeket és úgy adom oda , nagy mennyiséget nem fog enni.Szüksége lenne a vitaminokra...Sültkrumplin 5rizsen és tésztán hizlaljam?

2015. febr. 8. 13:04
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Októberben volt másfél éves a fiam, de azóta nem változtak az étkezési szokásai. Főzeléket egyáltalán nem kap minden nap, ugyanazt eszi, amit mi. A húst nagyon szereti, leveseket hál'istennek szereti, úgyhogy arra figyelek, hogy leves minden nap legyen plusz valami húsos étel, tészta vagy főzelék valami feltéttel. A tejes dolgokat is imádja, úgyhogy rengeteg tejszínes, sajtos, tejfölös, túrós ételt is készítek. Reggelire és vacsorára általában hideget kap, szendvicsfélét joghurttal, zöldségekkel /elég jól megeszi a nyers zöldségeket, de ez szoktatás kérdése, mindig együtt eszünk, és látja tőlünk a zöldségevést/. Tízóraira fel szoktam vágni Neki valamilyen gyümölcsöt, kis tálkában leteszem az asztalára, és játék közben elcsipegeti. Uzsira pedig valami tejes édesség /túrórudi, túrókrém/ vagy házi lekváros kenyér esetleg házi befőtt. De van, hogy csak egy banánt kér uzsira, ez attól függ, hogy mekkora étvággyal ebédelt.
2015. febr. 8. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!