Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon érdekelne hogy ELMÉLETI...

Nagyon érdekelne hogy ELMÉLETILEG egy 7-8 hónapos baba mennyit bír éjjel (átlagban! ) evés nélkül, egyben aludni? Van erre valami statisztika? Lent folyt.

Figyelt kérdés
Mert sok baba aki átalussza az éjszakát, ugye felkel azért hajnalban enni és aztán még alszik tovább reggelig. Ez az átlag igaz? Olyan 8 óra alvással kb. Tehát nem a 10-12 óra átalvás az átlagos. Vagy tévedek?
2016. febr. 23. 09:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

az én nagy fiam, 7-8 hós korában este 7 fél 8tól reggel 8 ig aludt evés nélkül.

most a kicsi 7től alszik, néha csak 2 ig de van hogy hajnali 4ig.

szerintem nagyon változó.

2016. febr. 23. 09:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Az én 2,5 hós kislányom 7 hetes kora óta este 8-9-től reggel 7-8-ig alszik. Szerintem teljesen babafüggő. :) És ígyis gyarapszik szépen, eddig mindkét hónapban 1-1 kilót hízott. 2800 grammal hoztuk haza és most 5,1 kg, és nőtt 8-9 centit már.
2016. febr. 23. 09:32
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Amelyik baba felkel éjjel enni, az nem alussza át az éjszakát, ezt jó tisztázni. Az én fiam átaludta, ő este 7-től reggel 7-ig aludt. Nem tudom, mi az átlagos, de én a körülöttem lévő babákról azt tapasztaltam, hogy ilyen korban azért sok baba már tényleg átalussza az éjszakákat.
2016. febr. 23. 09:34
 4/13 anonim ***** válasza:

A lányom és mindkét unokahúgom átaludták az éjszakát kb. 6 hónapos koruktól.

Ez azt jelenti, hogy este 8-tól, kb reggel 7-ig.

2016. febr. 23. 09:35
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen, valóban. Amelyik baba átalussza az éjszakát, az átalussza. nem kel fel sem sírni sem enni.

Fiam is kb 4 hónapos korától, este 8-tól reggel 8-9-ig aludt.

Szerintem ez az átlag.

2016. febr. 23. 09:44
 6/13 anonim ***** válasza:

ha felkel enni, nem alussza át az éjszakát.

egyébként 6-8 órát az újszülött is kibír evés nélkül, a csecsemőosztályon sem ébresztik őket enni, ha alszanak, simán kihagynak egy etetést.

szerintem kb 10 óra az teljesen rendben van éjjel, kaja nélkül.

2016. febr. 23. 09:54
 7/13 anonim ***** válasza:

Anno a nagyobb fiammal 8 hónaposan dokihoz mentünk. Feljött szóba,hogy éjjel bizony még kétszer kér tápszert. Mondta a doki,hogy felejtsem el, ez egy rossz szokás, egy akkora gyereknek, ha rendesen "vacsorázott", nem szabadna éjjel felkelni. Sőt, már ennél kisebbek is lehúznak este 8-9-től reggel 7-ig evés nélkül éjszakákat.

Most a Kicsi 4 hónapos múlt, este kb. 8-kor eszik, és reggel 6-nál hamarabb szerencsére ritkán ébred.

2016. febr. 23. 10:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Erre nincs egy tuti szám. Ahogy a felnőttek között is van eltérés, úgy a gyerekeknél is. Én pl hiába eszek tápláló vacsorát akármikor, hajnalban már érzem, hogy éhes vagyok, csak nem kelek fel enni, mert felnőtt vagyok. A fiunk 15 hónapos koráig kelt éjjel enni. Nem szokás volt nála, hanem korgott a hasa, akármit adtunk neki vacsorára. Hét hónaposan is egyszer kelt enni, ő kb hat órát bírt ki éves nélkül. A gyerekorvos azt mondta, ha éhes, adjunk neki, ha csak szokásnak érezzük, akkor ne. De nála ez nem beidegződés volt, hanem éhség. Valószínűleg olyan az anyagcseréje mint az enyém, nagyon gyors.
2016. febr. 23. 10:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Az enyém ennyi idősen már nem kelt hajnalban. 10-11kor evett utoljára, utána pedig reggel 7-fél 8-8 -kor kelt, mikor hogy volt kedve.
2016. febr. 23. 11:18
 10/13 anonim ***** válasza:
A lányom 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Este fél 9-től reggel fél 8ig alszik.
2016. febr. 23. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!