7 hónapos babám idáig nagyon jól evett,3 napja viszont nem akar enni, csak alig pár falatot. Foga még nincs, mitől lehet?
Figyelt kérdés
A kedve jó, nem nyűgös, nem sír. Fogzás jele lehet? Tápszeres, de ezt is alig bírom megetetni vele. Már eszik főzeléket, gyümölcsöt, 3 óránként. Lehet, hogy több idő kéne az evések között? 7-10-13-16-20 az evések időpontja. Ha eltolom őket, akkor a 8 órás vacsi igencsak későre esne, addig pedig nem bír fent maradni. Vagy a tízórait hagyjam ki neki, próbáljam meg úgy, és hozzam előre az ebédet, utána uzsi és 8 körül vacsi? Nem gond, ha kimaradna egy étkezés? Kicsit aggódom, nem tudom mi lehet vele, mindig is nagyevő volt, furcsa, hogy így megváltozott pár nap alatt.2010. márc. 31. 15:29
1/2 anonim válasza:
Igen, szerintem sok már neki a 3 óránkénti evés.
Nekem is 7 hónapos volt mikor ugyanigy "jelezte" hogy besokallt. Vagyis előtte mi is 3 óránként ettünk, összesen hatszor, és igy délután kétszer uzsonnázott, először fél 4-kor, aztán fél 7-kor. Ezért én elhagytam az egyiket és kitoltam az etetési időt 4 órára. Sokkal jobb lett igy, egyből jobb lett az étvágya, és nekem is könnyebb mert nem kell 3 óránként kaját készitenem.
Próbáld meg úgy alakitani az időpontokat hogy az utolsó, esti evés a szokásos időben legyen és napközben tolhatsz köztük fél-1 órákat és akkor kijön.
2/2 anonim válasza:
Enyém szintén 7 hós.Múlt hétfőtől alig eszik,sajna fogyott 8 dkg-ot is. Viszont tegnapra kibújt a kis fogacska csúcsócska! :) Enyém se volt nyügi. Csak nem evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!