1 hónapos babámat kromoszóma vizsgálatra küldték dawn kór gyanúja miatt. Létezik, hogy a kórházban ezt nem veszik észre?
Köszi a választ! Olyan nagyon nem is félek, csak kicsit..
A nagyobbik is így nézett ki, nálunk mindenkinek mandulaVÁGÁSÚ A szeme. Nincs semmi bajunk amúgy és igen a körzeti küldött.
szerintem inkább egy felesleges vizsgálat,mint h valamit ne vegyen észre...
szoritok h minden ok legyen a babáddal!
Az én kislányomat 3és fél hónaposan küldték vérvételre, külső jelek alapján (amelyek mindegyikére volt magyarázat).
Én -ellentétben Veled - nagyon féltem az eredménytől, annak ellenére, hogy éreztem, hogy nem lehet beteg.
Szerencsére mindent rendben találtak, de én amíg élek, nem felejtem azt a pár napot, amíg az eredményre vártunk (hátmég azt a pillanatot, amikor megtudtuk, hogy minden oké :-)
Nektek is ezt kívánom.
Akkor egyébként azt mondták, hogy sajnos elképzelhető, hogy nem veszik észre a terhesség alatt és a megszületés után, egyértelmű eredményt csak a kromoszómavizsgálat adhat.
Létezik sajnos. Egy játszótéri ismerős anyuka kisebbik gyerekéről 3 hónaposan derült csak ki. Szépen fejlődött, az arcáról sem mondta volna akkor még senki, és semmi szervi baja nem volt. Az orvos gyanúját csak a tenyerén lévő "majombarázda" a tömpe ujjak és a foltos szivárványhártya keltette fel. Igaza lett, tényleg dawn szindrómás a kislány.
DE: azért szerintem ez nagyon ritka, az esetek 99%ában már kórházban kiderül.
Szorítok, hogy nálatok minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!