Csináltok tavaszi nagytakarítást?
Mikor? Hogyan oldjátok meg?
Az az igazság, hogy jó lenne úgy igazán padlótól plafonig kitakarítani a lakást, de egy évesem mellett ez csak álom...
Ti hogy oldjátok meg az olyan - nem napi dolgokat - mint ablakpucolás - teljes hűtőkipucolás - meg szekrényekben rendrakás?
Amikor alszik, kevés az idő, a napi dolgokat csinálom olyankor - mosok, főzök, vasalok, mosogatok - amikor fent van, nem nyithatom ki a szekrényeket, mert ott aztán kő kövön nem maradna, kipakolná az egészet, és nem hogy előrébb nem lennék, de... belegondolni is rossz!
Sziasztok! Én most ültem le v:) kész :) véééégreee.
De ehhez kellett egy kis cirkusz, csak segítséggel ment. Ugyanis anyukám nem igazán látogatja 6,5 hónapos unokáját, bezzeg a férjem tavaly több hónapon kersztül teljesen felújította a lakását. Úgyh én kivertem a cirkuszt, h lehet jönni segíteni, mert már utáltam körül nézni.......
Anyósom is eljött segíteni, neki nem kellett szólni, rendes volt. de olyan jó túllenni rajta, egyedül nem ment volna....
*Sz*
De jó neked!
Őszintén irigyellek!
Küldd már át hozzám is az anyuka-anyós brigádod!
:-DDDD
én februárban csináltam a tavaszi nagytakarítást :) Januárban szültem, előtte felújítottunk, szóval mikor hazajöttem, hetekig takarítottam (ablakpucolás, szekrények teteje, függöny, penésztelenítés, szekrények stb.). Nem leszünk itthon húsvétkor, viszont holnap vendégek jönnek, szóval most nagy dolgokat rakunk rendbe, mert a vendégeknek illik megmutatni a lakást, és a lakrészen kívül mindenhol (garázs, kamra, félkész rumlis emelet, kezdetleges fürdőszoba) kosz és rumli van. Beosztottuk a munkát. Míg én az emeletet takarítottam, a párom vigyázott a kicsire, most váltottunk. Ja, és ünnepi ebédet is főzök holnapra. A fiam keresztszülei jönnek.
(A)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!