Minden évszakban csináltok nagy-nagy-nagytakaritást?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 08:52
1/9 anonim válasza:
Én nem. Csak tavasszal húsvét körül és ősszel szeptember végén október elején.
2/9 anonim válasza:
általában ünnepek előtt... de inkább csak a nagyobb ünnepeknél
3/9 anonim válasza:
Ünnepek előtt szoktam nagy takaritást csinálni és nyáron pedig amikor nagyon jó idő van csinálok nagy-nagy-nagytakaritást , ilyenkor a szőnyegeket is megmosom(kertesházban lakuknk)
4/9 anonim válasza:
Én tegnap csináltam hatalmas nagytakarítást, ablakpucolás, függönymosás + minden átsikálása.
Utoljára húsvét környékén volt ilyen. Lehet okt. vége körül megismétlem újra.
5/9 anonim válasza:
Nyáron azért mert akkor lehet szőnyeget mosni. Amúgy meg évente 3-4 alkalommal ami függ a kedvemtől, időjárástól hogy ezeket mikorra ütemezem.
6/9 anonim válasza:
Évente kétszer.Közben pedig eg-egy helyiséget hozok rendbe.
7/9 anonim válasza:
Igen.És szinten tartom,így nem kell nagyot hajráznom.
8/9 anonim válasza:
én is évente 2 szer! tavasszal és ősszel!ilyenkor pakolom a ruhákat át, mert amúgy nem férünk el, és akkor selejtezem és mindent csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!