Átöltöztetitek reggel az 1-2 hónapos babátokat? MIlyen
ruhában van egész nap?
Figyelt kérdés
Mi fürdés után egy rugit adunk a body fölé. Eddig egészen másnap estig ugyanabban volt ( persze ha pisis lett akkor lecseréltem), de elgondolkodtam azon, hogy mi felnőttek is különbséget teszünk a nappal és éjszaka között, mi is átöltözünk reggel, akkor lehet, hogy a baba is igényelné, megszokná, hogy más napszak van. Persze így kétszer annyi mosnivaló lesz és el sem koszolja fél nap alatt a ruháit.
5 napos kora óta átöltöztetem reggel mikor felébred.Sőt mikor sétálni megyünk akkor is más ruhát kap.Ehhez nem kell feltétlenül hogy bekoszolódjon.Én is átöltözöm többször, hiszen nem egész nap vagyok egy ruhában.8 hós kislány
2010. márc. 31. 14:08
12/17 anonim válasza:
Attól a naptól fogva, hogy hazahoztam a kórházból mindig kap új ruhát reggel. Nekünk ez beletartozik az esti és reggeli szertartásba. Kb. 1,5 hónapos kora óta tudja, hogy mikor mi következik, tudja, hogy mikor van alvás és mikor van játék idő. Nem biztos, de szerintem ez is segített benne. Én sem adok rá minden este új pizsamát, a magamét se cserélgetem minden nap.
2010. márc. 31. 14:14
13/17 anonim válasza:
Bennem is felmerült ez a kérdés,amikor hazajöttünk a kórházból.Mivel első baba (7 hetes),fogalmam sem volt,hogy ezt miként "kell",vagy "illik".Úgyhogy én magamtól elkezdtem átöltöztetni reggelente.Néha kimaradt,amikor lustálkodós napot tartottunk és egész nap feküdtünk a nagy ágyon (tejszaporítás céljából),de most már nem hagyom ki sosem,mert azt vettem észre (kb. 1-2 hete),hogy mostanra bizonyos szokások rögzültek a fejében.(Esténként pl. akármilyen álmos,úgy tesz,mint aki vár még valamire.És tényleg vár,méghozzá a pancsira!)
2010. márc. 31. 14:21
14/17 anonim válasza:
Számomra természetes volt, hogy reggel átöltöztetem. A reggeli törlőkendőzés, átöltözés elengedhetetlen része a napnak, most 4,5 hónapos.
2010. márc. 31. 15:43
15/17 edus83 válasza:
Én minden reggel ,át öltöztetem,nagyon élvezem,hogy kis csinos minden nap a 2hós lányom.Mi is át öltözünk nappalra.
2010. márc. 31. 17:10
16/17 anonim válasza:
én nem nagyon teszek különbséget nappal és éjszaka között, mert a babám nagyon hányós, szóval amit este fürdés után adok rá, jó, ha kibírja másnap délig. Általában 2-3 adag váltásruha fogyik egy nap, így csak akkor öltöztetem át, ha szükséges (lehányta, lekakilta). Így is állandóan mosok.
(A), 2 hós kisfiú anyucija
2010. márc. 31. 19:04
17/17 anonim válasza:
Én csak 2 hónapos kora óta öltöztetem át nappal a lányom. Éjszaka vagy rugiban, vagy hálózsákban alszik és persze van body is, reggel pedig body, naci, egy kis pulcsi. Már meguntam a rugikat, így nem vettem nagyobbakat, hanem csak bodykat, felsőket és nacikat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!