Mit kívánnál? Ha most egy Jótündér teljesítené 1 kívánságod. (nem anyagi dolgok)
Én itthon vagyok a kisbabámmal és az első gondolatom,hogy egy teljes kozmetika-fodrász-körömrendbetételt szeretnék.
Ide jutok el a legnehezebben:)))
Kiváncsi vagyok Ti minek örülnétek????
Én egy teljes körű plasztikai beavatkozást kérek, ha magamnak kérhetek végre valamit... :-D
(császár, striák, megereszkedett bőr, megnyúlt mellek... brrrrr...)
Hát én 20 fogat kívánnék látni a szájacskájában!
4 hós és van már 2 de jönnek a többiek :(
Magamnak azt hogy úgy nézzek ki mint tavaly januárban, 29-es nadrág.....
bár ha így jönnek a kis fogai mindkét álmom gyorsan valóra válik!
És Apának is lehetne egy?! Többet tudjon velünk lenni!
Én türelmet kívánok magamnak ahhoz,hogy belerázódjak az anyaságba,és annak minden nehézségébe.Hogy könnyebben viseljem a nehéz pillanatokat annak érdekében,hogy a 7 hetes kisfiam kiegyensúlyozott legyen!
Szóval akinek van fölöslegben türelme,küldjön már át nekem egy keveset :-) Cserébe van egy teli hócipőm :-)
De ha valami "materiálisabbat" kellene megfogalmazni: valakit (BÁRKIT),aki segít a háztartásban legalább egy kicsit (meg néha a gyerek ellátásában is).
Már kértem egyet, de légyszi, Jótündér, hadd kívánjak még egyet!
Csinálj nálam egy tavaszi nagytakarítást, mert egyszerűen se időm, se energiám nincs rá, és reménytelennek látom a szétesett háztartásom rendbetételét.
(nem a napi mosás-főzés-mosogatás részére gondolok, hanem a nagytakarításos részre)
BOLDOGSÁGOT mindörökké! :) Mert ebben minden jó benne van.
Na de ha nem ilyen általánosság kell, akkor egy hát- és talpmasszázst!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!