Mit kívánnál? Ha most egy Jótündér teljesítené 1 kívánságod. (nem anyagi dolgok)
Én itthon vagyok a kisbabámmal és az első gondolatom,hogy egy teljes kozmetika-fodrász-körömrendbetételt szeretnék.
Ide jutok el a legnehezebben:)))
Kiváncsi vagyok Ti minek örülnétek????
Az én kívánságom: Kisfiamnak egészséget, boldogságot, férjemnek türelmet a munkahelyi stresszhez. Magamnak azt, hogy találjak majd állást, mert terhesen rúgtak ki, nincs hova visszamennem és ha lehetnék önző, akkor magamnak kívánnék még vagy azt, hogy fogadjam el végre azt, amilyen vagyok (161 cm, 47 kg) vagy kérnék szépen 10 kg pluszt, szépen elosztva, popsira lábakra.
Köszönöm Jótündér, ennyi lenne.
16:36
Küldd erre a Jótündéredet és elküldöm neked az én felesleges 10 kg-omat:))Mindenki jól járna
A kisfiamnak egezseget,boldogsagot es fejlodest mindenben.
Apanak szinten turelmet a munkahelyehez.
Nekem pedig azt,hogy had koltozhessunk vegre innen Kanadabol haza Magyarorszagra veglegesen mert ugy erzem nem birok ki meg 2-3 evet es nagyon honvagyam van,hianyoznak a szuleim a testvereim a barataim a Balaton es a Turo rudi:)
Ja es olyan 5-6 kg minusz nekem se artana.
9 honapos kisfiu anyukaja
Akinek feleslege van, küldheti nyugodtan!!! Jótündérem úton felétek!
16.36 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!