Mindenféleképpen aludnia kell a gyereknek ha nem álmos? Minek erőltetni?
az igen, lehet h nekünk is kéne pár hónap pihi.
képzeljétek most kiment a szobából dünnyögve, mert megmondtam neki h igenis fel fogom ébreszteni enni 3kor, még ha csak negyed 3 felé aludt is el.ő szerinte ez nem óramű pontosság..., meg neki ekég 4órránként is enni (kedden mondta az orvos h még most nem-és mondtam anyósnak). mondtam h nem. csak nem ő fog vele szívni este (vagy még éjszaka is), ha nem a napirend szerint alakulnak a dolgok.
nem érdekel, ne nevelje helyettem.
Miért hagyod hogy így viselkedjen anyósod? Én senkinek nem engedem hogy beleszóljanak a gyermekem nevelésébe. Az hogy elmondják a véleményüket, egy dolog, meghallgatom és ha én is úgy gondolom, megfogadom. Anyukám tiszteletben tartja azt hogy én hogy akarom nevelni, és mindent úgy csinál, ezért is merem rábízni a lányomat néha pár órára. Ellenben az anyóssal....
Mond meg anyósodnak, hogy Te vagy a gyerek anyja és legyen kedves nem beleszólni a nevelésbe. Nagyon erőszakos egy nő, már bocsi hogy ez írom. Így csak szegény gyerek issza meg a levét, mert megszokta hogy Te hogy csinálod, mi a "rend" és erre anyósod nagyon okosan felborítja.
Válaszolva a kérdésedre, ha nem álmos nem kell aludnia, nálunk is sokszor van, hogy ha leteszem elkezd nagyon sírni, ha kihozom, már minden jó, ilyenkor játszok még egy kicsit és később teszem le aludni. Ő most 6 hónapos. De egy amit már megszokott, hogy 10-kor gyümi és utána nagy alvás (másfél-2 óra).
Állja a sarkadra és ne hagyd magad.
Üdv. (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!