Mindenféleképpen aludnia kell a gyereknek ha nem álmos? Minek erőltetni?
Szerintem nem!
Az én fiam 14 hónapos sokszor hiába próbálom altatni délben nem alszik el, mert nem álmos olyankor kihozom és játszunk tovább. Aztán majd alszik ha álmos. Ne foglalkozz anyósoddal valószínű te jobban ismered a gyereked.
Ezt én sem értettem soha! Sokan vannak akik egy órán át is képesek naponta többször is altatni a gyereket. Vajon miért nem teszik le akkor egy órával később?
Csak megutálja az alvást és később, amikor már pár éves lesz a kicsi, elkezdődnek a játszmázások. Pisilni kell, szomjas vagyok, puszit akarok adni a macinak, a nagyinak...stb. És nem értik, hogy miért.
A fiamnál anyukám mindig okoskodott,állandóan altatni akarta óramű pontosan.Soha nem aludt és már 7 éves de még mindig egy horror az alvás kérdés.
Lányom most 8 hós és már nem engedem hogy bárki beleszóljon a nevelésbe.Alszik amikor akar.Szépen beállt a napirendünk.
Nálunk kötelező alvás van.
Nem azért, mert hülyéből vagyok, hanem azért, mert nagyon túlpörög a picur, és utána kezelhetetlen.
Ő még nem érzi, hogy aludnia kell, azt hogy álmos, csak egy dolog.
Az enyém legalábbis, ha új környezetben van - mint ti most anyósodnál - addig pörög, amíg aztán ki nem purcan, vagy túlpörög, és utána már egyszerűen nem lehet vele bírni.
Ezért igen, nálunk bizonyos idő után KÖTELEZŐ alvás van.
Egyébként meglátod, ha megpróbálod elaltatni, akkor szinte azonnal beájul, ha már a "végét" járja...
Nálunk így van.
Sokat szívtam, mire erre a szisztémára ráálltam.
14 hós kisördög anyukája
Utolsó vagyok.
Hát akkor meg csináld így!
Te tudod, Te vagy az anyja.
Mondd el szépen az anyósodnak, hogy így szoktátok csinálni, meg fogja érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!