Elutaznátok apa nélkül, a babátokkal akár hetekre repülővel?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 13:19
11/13 anonim válasza:
Ha a szüledről van szó akkor mindenképp elmennék.
12/13 anonim válasza:
az anyukám angliában él, én kimennék a gyerkőccel. Apa sajnos nagyon sokat dolgozik, igazán 3 nap lenne, amit együtt töltenénk 1 hétből, azt meg kibírjuk egyszer :-)
13/13 anonim válasza:
Hat en most le leszek pontozva de en haza repultem Kanadabol Magyarorszagra a kisfiammal a szuleimhez es 2 honapot otthon toltottem.
Nagyon nehez volt de skypoltunk minden nap es kibirtuk azota visszajottem es minden happy.
Nem azert mentem haza mert nem szeretem a ferjem de senki segitsegem nem volt,total kivoltam merulve es szuksegem volt a pihenesre.
9 honapos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!