Elutaznátok hétvégézni egy 3 hós babáva?
Nem,még rövidebb útra sem. A baba sem lenne nyugodt idegen helyen,és nekünk sem lenne semmi megvalósítható programunk,legfeljebb a szobában ülhetnénk vele. Hol hagyod,ha valamilyen programra akarsz menni? Idegenekre? Vagy a bébiőrre? Ha baj lenne vele,mire odaérnél hozzá,lehet,hogy késő lenne.
Várjatok a víkenddel még néhány hónapot! Vagy adjátok a nagymamához egy hétvégére,és egy rövidebb programot csináljatok.
Simán!
Egy ekkora babának a szülei mellett a helye, de azért otthonról el lehet menni pár napra!
Te ismered agyereket, ha nem sírós, nem ijed meg minden idegen arctól, laza nyugodt kisbaba, akkor miért ne mehetnétek?
Az meg, hogy 6-7 óra, hát, a babával lehet, hogy még hosszabb lesz, de valószínűleg sokkal jobban bírja majd, mit ha 8-9 hónapos korában vinnétek, akkor szétszedné a kocsit.
Miért ne? menjetek nyugodtan. este elindultok és a kocsiban jót alszik. idén nincs hosszu hétvége ugy tudom. miért ne mehetnétek?
lányom imád autózni. beülnk s 10perc mulva alszik. ő már 10hós:)
szerintem pakoljatok és indulás:)
6-7 órás úttal nem, de feleannyival persze, 3 órát simán végigalszik egy ilyen pici baba. Nagyobb korában már már nem biztos, ráadásul a hordozó sokkal kényelmesebb ilyen szempontból.
5 hónapos volt a kisfiam, amikor nyertünk egy wellness hétvégét egy 5*-os szállodába Hévízen.
Az nekünk 2 óra út, simán végigaludta a kisfiam.
Mondjuk nekünk annyiból könnyebb volt, hogy akkor még csak szopizott, így nem kellett neki semmit vinni, de akkor is elmentünk volna, ha tápszeres, csak kicsit macerásabb lett volna etetni.
Ja és mi vittük mindenhová és mind a hárman nagyon élveztük!
Sétálni eleve lehet vele, a várost is nagyjából felfedeztük, voltunk étteremben többször is és a szálloda medencéjében is úszkáltunk.
Ami kimaradt, az a tó volt, de oda amúgy sem vágytam volna. Csak a szaunát sajnáltam nagyon, bár a párom szerint elég gáz volt, ahogy a tottyadt nyugdíjas németek meztelenül terpeszkedtek a gőzben, így végül is annyira nem bánom :)))))
Az első 2 válaszolónak meg gratulálok a hozzáállása miatt! Még hogy otthon, meg a 4fal között! Úristen, hálát adok az égnek, hogy nem ilyenek a szüleim!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!