Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hany fok kell legyen a lakasba...

Hany fok kell legyen a lakasba ha ujszulott van es hanyfok kell legyen mikor furdetem es hogy szelloztessek?

Figyelt kérdés
39.5 hetes vagyok es nem tudom hogy hogy kell ezt az egesz futes dolgot .mert a furdobe logikus hogy melegebb van mikor furik valaki mint a lakasba.es azt nem tudom hogy hogy kell a babat megfurdetem es utana a furdobe oltoztetem fel is vagy ki lehet hozni a szobaba es ott feloltoztetni meg pelenkazni. segitsetek kerlek!! tapasztalt kis mamak.
2008. szept. 19. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A lakást nem kell agyonfűteni a baba miatt. Napközben nálunk (februári a kislányom) általában 22-23 fok volt maximum. Fürdés előtt kb fél órával feljebb állítottuk a cirkót kb 25 fokig. Éjszakára sem kell több szerintem 20-21 foknál a hálóban. Dehát ez is, mint minden babafüggő. Az én lányom nem fázós, de ugye vannak fagyosabb babák is. Ezt majd úgyis tapasztalod. Sőt, már a kórházban is látod majd rajta, nekünk ugyanis agyon volt fűtve a kórterem és nemcsak az anyukák szenvedtek, de a babák (volt egy-két kivétel) is.

2008. szept. 19. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam decemberi.A hőm. nálunk is olyan volt,mint az 1 válaszban.Mi addig amig nem kezdett el csapkodni a vízben a szobában fürdettük.Utána költözött a kiskád a nagykádba,a fürdés végén jól becsavartam a kifogóba és trappoltunk a szobába öltözni.Soha nem volt megfázva.A víz hőm. 37° legyen.
2008. szept. 19. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam is decemberi, nálunk sincs sose túl meleg(22 fok körül). Mi is úgy csináltuk, hogy az első pár hónapban a kiskádat a szobába vittük, előtte feljebb vettem a konvektort.

Szóval az előttem válaszolókkal teljesen egyetértek.

2008. szept. 19. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a segitseget. nagyon sokat segitettetek, udv mindenkinek
2008. szept. 19. 22:13
 5/5 A kérdező kommentje:
de mi a hejzet a szellosztetessel hogy szelloztessek? mert ha szelloztetek logikus hogy lehul a szoba es utana hogy vigyem visza egy lehullt szobaba???
2008. szept. 25. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!