Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Céklát hogyan fagyasszam le?

Céklát hogyan fagyasszam le?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 11:10
 1/6 A kérdező kommentje:
És ha eszek ki a mélyhűtőből belőle, hogy használjam fel?
2010. márc. 31. 11:12
 2/6 anonim ***** válasza:
főzd meg és vágd kis darabokra. Egybe is teheted (nem fagy annyira össze), de kisebb darabokat is összerakhatsz fóliába. Felhasználni lehet vegyes zöldségekhez is akár (főzés végén beledobni) vagy pedig egyszerűen turmixolni és bele joghurtba (10 hónapos kortól)
2010. márc. 31. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nagyobb mennyiséget megsütök kb 3-4 óra alatt sül meg!! Meghámozom,apróra vágom,be a turmixba,és kis bébiételes üvegekbe,vagy jégkocka tartóba fagyasztom. Álltalában 4 evőkanálnyit fagyasztok 1 adagra. Azért sütöm mert úgy finom ízes marad. álltalában 1 fagyasztott adaghoz keverek 1 kismarék fött rizst,egy jégkockányi (2-3 dkg) husit és egy fél sült almát :) Nagyon finom!
2010. márc. 31. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.kiveszem,kiengedem és ennyi,megsütöm hozzá az almát,azt cikkekre vágom és be az alufóliás sütőbe (20 percre) az alma alá is teszek alufoliát,mert a finom levével higítom! meg fözöm a rizst,és már csak össze kell keverni! :)
2010. márc. 31. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Én megsütöttem (tényleg kb 3 óra), meghámoztam és leturmixoltam. Avent via poharakba tettem, mikor kihűlt, betettem a fagyasztóba.
2010. márc. 31. 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Épp ma csináltam!:-)

Megfőztem 4 db-t (jó soká tartott), megpucoltam, kettévágtam őket. Ha kihűltek, egyesével bealufóliázom őket, berakom egy zacsiba, és be a fagyasztóba. Annyit veszek ki belőle, amennyi kell.

(O)

2010. márc. 31. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!