Céklát fagyaszthatom?
Figyelt kérdés
Gondoltam megpárolom,turmixolom,majd be a fagyasztóba.Elég nagy macera lenne ezt mindig frissen csinálni,főleg,hogy olyan sokáig párolódik.Szerintetek így berakhatom fagyasztani?2011. szept. 17. 08:19
1/3 anonim 



válasza:





persze nekem is volt fagyasztva és a baba úgy is szerette
2/3 anonim 



válasza:





Én úgy csináltam mindig, hogy egyenként megmostam, megszurkáltam, alufóliába becsavartam, és sütőbe beraktam. Így tényleg csak átpárolódott, minden vitamin benne marad. Utána meghámoztam, felkockáztam, turmixoltam, és igen, a turmixot így le is fagyasztottam kis edényekben. :) Szóval nyugodtan! Felengedés után ízesíted, és készre csinálod (én kis vízzel felengedve, cukorral, sóval, pici citromlével ízesítve, tejfölösen behabarva szoktam csinálni belőle levest vagy főzeléket is a családnak, és nagyon-nagyon finom!) Ha kicsit kevesebb vizet engedsz hozzá, főzelék lesz belőle, ilyenkor roston husival, főtt krumplival szoktam tálalni, ha picit több vizet öntesz hozzá, akkor meg levesként pirított zsemle/kenyérkockával nagyon fincsi.
3/3 A kérdező kommentje:
babának csinálom (mi nem szeretjük a céklát)így nem fűszerezem,ízesítem.De szereti így is!:)
Köszi a válaszokat!
2011. szept. 17. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!