8 hónapos baba nem ül, nem kúszik, nem mászik. Fordul mindkét irányba. Ez gond? El van maradva?
Kedves 12-es! Olyat akkor még ezek szerint nem hallottál, hogy az orvos is tévedhet, ugye? Vagy, csak nem figyel oda annyira,amikor anyuka mondja,hogy mit lát, ő meg l.tojja?
Csak egy friss példa! Barátnőm 6 hónapos babája, nem "tud" kanállal enni. Egy hónapja hozzátáplálja, de a Kicsi szájában összevissza jár még a kanál, több van kint,mint bent. ORVOS erre mit mondott? Biztos nem ízlik neki az étel! Aha, kb. 6 fajta gyümölcsöt próbált ki. Elvitte füll-orr-gégészhez, és kiderült,hogy a gyereknek le van tapadva a nyelve. Már a cumiból sem úgy evett,ahogy kellett, anno ezt is jelezte az orvosnak a barátnőm, de akkor sem foglalkozott Vele.
Szóval én is azt mondom,hogy inkább menjenek feleslegesen, mint kiderüljön később,hogy kellett volna.
Kedves lepontozó: Kívánok neked jobbakat! Örülök, hogy az én megtörtént esetemet hazugságnak itéled4 Kívánom, hogy a te gyereked ne járjon úgy, hogy még csak fel se merüljön benned a kétség!
olvasni és értelmezni az olvasottakat pedig TANULD MEG! Hiszen én úgy kezdtem: HA AGGÓDSZ! Nem azt írtam, hogy ROHANJ TORNÁSZHOZ!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!