Mit tegyek hogy tudjon kakilni?
Anyatejes babáknál az is normális, ha csak ritkán kakil, és az is, hogy ha egy nap pl. hatszor. Nem kell feltétlenül erőltetned a kakilást, ha csak nem nagyon keményet bogyózik, és azt is csak kínlódva. Egyébként erre még az enyhén cukrozott kamillatea is jó lehet, de ezzel óvatosan, mert folyamatosan nem szabad adni, ugyanis szárítja a beleket.
A hasfájásra pedig nem tudom, miket próbáltál, de van az infacol, az espumisan, mecsek baby tea, édeskömény tea, gripe water, babapocak-krém, amivel masszírozni kell, és hasra kell fektetni, és mivel anyatejes, te is ihatnál valamilyen szélhajtó hatású teát (laktoherb például). (B)
Nálunk úgy jött helyre hogy nagyon oda kell figyelnem mit eszem,eddig csak zöld teát ittam,de most ásványvíz megy mert már 4 hó alatt megutáltam,de ez is jó!
Viszont én kétnaponta adtam neki kamillavirágból főzött teát kis cukorral,kaja előtt és mindig volt kaKi utána,max 10-20 ml-it evett meg belőle!Meg mondjuk nekem úgy kell szoptatnom,hogy térdel szemben velem és ez is segít neki,amíg kisebb volt ült velem szemben és fogom a hóni móniját(most is)!Nálunk a póz is segít!3 hétig ment a tea neki azóta minden nap kakil a 3 óra körüli kajánál magától!Sztem fontos volt az is h mindig ugyanavbban az időben csináltam neki!Bár ez csak saját tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!