3 hete kezdtük a kóstolgatást, és azóta nehezen van kaki, 2-3 naponta, de most nagyon szenved szegénykém. Mit adhatnék neki??? Délelőtt szilvát evett, de nem segített. Tornáztunk is, hasmasszírozás, de semmi eredmény!!! Mit tehetnék,hogy tudjon végre kakilni???
2011. ápr. 11. 19:02
1/7 anonim válasza:
Fontos ilyenkor a fokozott folyadékbevitel, az nagyon sokat tud segíteni, és ha már semmi sem segít, akkor a végbél enyhe ingerlése is megteszi (hőmérővel), de ezt tényleg csak már végső esetben, mert hozzászokás alakulhat ki tőle.
2011. ápr. 11. 19:05
2/7 anonim válasza:
Sajnos mi is ebben a cipőben jár-t-unk. Nemrég kezdtük mi is a hozzátáplálást, és volt, hogy egy hétig nem volt kaki. Bár-hála Istennek-Rajta nem láttam, hogy fájna neki, de fürdés előtt esténként azért erőlködött, és sokáig csak pici kaki jött. Aztán elkezdtem vele a barackokat kóstoltatni, és amióta naponta eszik pici sárga-vagy őszibarackot, természetesen bébikajából, minden nap van kaki. Plusz még én is eszem aszalt szilvát, vagy szilvabefőttet, és az is segített neki, nem tudom Te szoptatsz-e még, ha igen, ezt is kipróbálhatod, ami Téged meghajt, egyél olyat, neki is lazítani fogja. Persze nálunk is előfordult néha a lázmérőzés...de tényleg csak ha már semmi más nem segít.
2011. ápr. 11. 19:11
3/7 anonim válasza:
gyenge kamillateát is adhatsz neki, decinként egy kanál cukrot kell bele tenni akkor hashajtó hatású
(de ezt csak ritkán szabad, szárítja a beleket)
ha szenved, fáj már tőle a pocak akkor laevolac szirup, 2 órn belül megvan a hatása!
2011. ápr. 11. 19:20
4/7 anonim válasza:
Nálunk a Cebion cseppek (C-vitamin), vagy a Laevolac szirup segített.Receptnélkül kaphatóak a patikában.
2011. ápr. 11. 19:24
5/7 anonim válasza:
Wc/Bili?
A gravitáció is sokat segít. Volt, amikor semmi se segített, és a wc felett lógatva sikerült csak a kaki.
Egy próbát megér, veszteni nem vesztesz vele semmit.
2011. ápr. 11. 19:25
6/7 anonim válasza:
Laevolac szirup. De ha már nagyon szenved, én kúpot adnék neki.
A szirupot egyébként folyamatosan adhatod.
2011. ápr. 11. 20:06
7/7 anonim válasza:
Mennyi idős a babád??Lehet korai még az emésztőrendszerének a szilárd kaja,akkor tarts szünetet!
ha korilag ott van akkor én is a barackot ajánlanám vagy a cukros kamillatea de azt tényleg csínján csak kúraszerűen mert szárítja a beleket,tönkreteszi a bélbolyhokat egy életre!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!