Hozzátáplálásnál, hogy váltotok ki étkezést?
Figyelt kérdés
Több könyvben olvastam,hogy a kostoltatás után kilehet váltani a délelőtti tápszert,tízórai gyümölccsel,majd a délutánit. De,hogy? Reggel eszik tápszert,de. gyümölcsöt,ebédre tápszer. Ezt értem,de hogy tud annyi gyümölcsöt enni,hogy kibírjon vele 3-4 órát? Ti,hogy csináljátok?2010. márc. 31. 08:07
1/3 anonim válasza:
A nagy étkű babáknál ezt különösen nehéz megoldani. Ezért vagy Sinlac-ot, vagy tejpépet, esetleg joghurtot szoktak a gyümölcshöz keverni, hogy laktatóbb legyen. Nálunk sajnos sehogy nem vált be, kisfiam még mindig csak nasizza a gyümit, pedig már 6 hónapos. Próbáltam én a 10 órási tápszerét kiváltani vele, de úgy felborult az egész napunk, hogy inkább visszatértem az eredeti felálláshoz: két étkezés között kap gyümit natúrban, esetleg pici babakekszet reszelek bele, hogy glutént is kapjon. (B)
2/3 anonim válasza:
Az én lányom (1 éves) nem nagyon bír ki 3-4 órát gyümölccsel. Szerencsére sokáig alszik, fél 8 körül van reggeli, 10 körül kap gyümölcsöt + joghurtot és dél körül ebédel, addigra meg is éhezik. Esetleg próbáld ki, hogy tejpépbe teszed a gyümölcsöt, én délután így szoktam adni, ez azért tartalmasabb.
3/3 anonim válasza:
Én is a reggeli tápszer után,tízóraira gyümit adok neki tejpéppel.Kibírja ebédig,olyan kb. 3.5 óránként eszik 150-180 ml-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!