Nem jó helyen jön a foga a kisfiamnak. Ez baj lehet?
Figyelt kérdés
8 Hónapos a kisfiam, alul 2 foga van már. Most vettem észre, hogy fölül is kibújt egy fogacska, de nem az amelyiknek jönnie kellene, hanem a mellette lévő. Volt már valakinek ilyen? Nem baj, ha nem sorba jön ki?2008. szept. 19. 14:03
1/4 anonim válasza:
Nem baj nincs jelentősége. később mikor kint lesz mind akkor kell odafigyelni,hogy cumizással, ujj szopással ne tegye tönkre a fogsor alakját, a harapását.Mert az rágási nehézséghez vezethet, vagyis nem tanul meg jól rágni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
Egyébként nem cumizik, és az ujját sem szopja, azzal nem lesz gond.
2008. szept. 19. 15:48
3/4 anonim válasza:
Szia. Az én fiamnak is ugyanott jön a harmadik foga,és a negyedik meg a másik oldalon. Elvileg nincs jelentősége.
4/4 anonim válasza:
az én kislányomnak is ugyan úgy jön a foga! ő most 8 hónapos,egyszerre 3 jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!