Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alussza át az éjszakát?

Miért nem alussza át az éjszakát?

Figyelt kérdés
Kislányom 9 hós.Éjszakánként 2-3.szor felsír keservesen.Kicsit aggódom.
2010. márc. 31. 06:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha keservesen sír, akkor valószínűleg fogzás lesz. Egyéb tünetet nem tapasztaltál? Hígabb, gyakoribb széklet, ami esetleg kicsípi a fenekét, emiatt pöttyös, orrfolyás, stb....
2010. márc. 31. 07:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia.Az én kislányom most 8.5hós.Kint van neki 1 foga és jön neki még 2.Nekem 4-8alkalommal is fel kell éjszaka:S Akkor ő is nyűgös és keservesen fel is szokott sírni.Ez a fogzás egyik jele.Amíg nem tőr neki át ez így fog menni:(Ha nagyon sír,adhatsz neki nurofen babyt.Napközben dologelel kenem neki.
2010. márc. 31. 09:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg fogzás...:( az én kisfiam 8 hós, és ez megy 3 hónapos kora óta (persze addig meg a szopi miatt kelt) már 6 foga kint van, és sajnos a doki sem mondott sok bíztatót. Mi valószínűleg addig nem fogunk aludni amíg ki nem jön az összes.... amúgy a viburcol, vagy chamomilla van akinek segít, homeós bogyók.
2010. márc. 31. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!