Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek ilyen gyerekülése van,...

Akinek ilyen gyerekülése van, leírná a tapasztalatait?

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 30. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk hasonló van, ugyanez a 9-25-ig, csak Top Rieder, pont ugyanígy néz ki, csak más anyagú a huzata. nekünk bevált, szereti a lányom, szerintem kényelmes. tényleg lehet menet közben dönteni, még akkor is, amikor én vezetek. csak hátranyúlok, és kész is. és az öve is állítható egy mozdulattal, ez most télen volt jó, hogy egyszer vastag cucc, egyszer vékony, és szorosabbra lehet venni. persze, lehet jobbakat kapni, sokkal drágábban, de ebben a kategóriában szerintem jó.
2010. márc. 30. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Bocs, de ez egyáltalán nem biztonságos. Lehet, hogy kényelmes, de NEM biztonságos. A gyerekülésnek ugyebár nem a kényelem a lényege, hanem a BIZTONSÁG!

Én Römer isofixeset vettem. De nem isofixes közül tudom ajánlani a Maxicosi Tobit, ami "csak" 20000 Ft-tal drágább-2 normális cipő ára-. De a Römer Kinget is tudom ajánlani.

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor használtat ne vegyél. Nem tudhatot, hogy volt-e balesetes, lehet rajta hajszálrepedés, és akkor csak úgy simán törik a gyerekülés.

2010. márc. 30. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Ez uj ülés.

Kérdező!

Szerintem sem túl biztonságos sajnos:(

2010. márc. 30. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Uhh, tényleg új, bocs. De attól még jó tanács.
2010. márc. 30. 22:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Használtat nem vennék, de akkor nézek vmi másikat.
2010. márc. 31. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!