Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek csak egyszer alszik...

Akinek csak egyszer alszik babaja napkozben milyen a programotok? Hanykor kel reggel? Hanykor eszik es mit? D. U. alvas hanykor van es mennyi? Mikor fekszik este?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 20:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszokat!
2010. márc. 31. 08:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet kapni a Dm-ben saját márkás gabona pépet(én pehelynek hívnám inkább),ez natúr,nem tejpép,nincs benne tej.2 féle van.Müllerben lehet kapni ugyanezt,Hipp-ben,arra is pép van írva,de az is pehely.egyikben sincs tej,csak maga a gapona pehely(árpa,tönkölybúza,zab stb.)

Én még puffasztott rizst is szoktam adni,olyan mint a Zizi,csak teljesen natúr.

2010. márc. 31. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Köszi a pelyhekről az infót!

Bio zabpelyhem van itthon, akkor gondolom azt is keverhetem neki.

2010. márc. 31. 11:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze,csak azt áztas egy picit a joghurtba,mert elég kemény.
2010. márc. 31. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.