Nyugodtan pakolgasd, de nem lepődj meg, hogy már a második naptól kezdve az ismerőseid 80%-a nem látja a bejegyzéseidet, mert letiltanak a francba.
2016. febr. 15. 18:04
22/31 anonim válasza:
Már a "manóka" és "babuka" is túlzás egy felnőtt nőtől egy felnőttekhez szegezett kérdésben.Az én válaszom is ugyanaz,mint a többieké.Nagyon gáz és igen,túlzás.Napi???Még havi szinten is sok.Senkit nem érdekel.
2016. febr. 15. 18:08
23/31 anonim válasza:
Fizetett provokátor vagy?
Ha nem lehet betelni vele, akkor a drága időt amíg nézegethetnéd miért ismeretlenek gyerekének nézegetésére meg képszerkesztgetésre töltöd?
2016. febr. 15. 18:10
24/31 anonim válasza:
Az 5 hónap alatt 2 képet tettem ki a babámról. Nyomtattam vagy 100-at és itthon vannak albumban, szerintem ott a helyük, nem facebook-on.
Ennek ellenére én szeretek nézni 1-2 babás képet facebookon de napi 7-8 már nagyon túlzás.
Van kedvenc fürdős képem de eszembe se jutna osztogatni..
2016. febr. 15. 18:47
25/31 anonim válasza:
A havi hét kép is sok! Lehet, hogy neked ő a világ közepe, de másoknak nem.
2016. febr. 15. 19:09
26/31 anonim válasza:
Mi 3-4 havonta rakunk ki ennyi képet, pedig én nem vagyok anti-facebookos, de napi 7-8 kép túlzás, én tiltanám az ilyen ismerősöket, ha lenne, mert szerencsére nincs. Ennyi jó, egyedi képet nem is lehet csinálni. Annak meg mi értelme, hogy egy halom ugyanolyan képet töltesz fel? Fürdős, meztelen képet meg számunkra egyértelmű, hogy nem töltünk fel.EEgyszer raktunk fel olyan képet, hogy a kádban van, de csak a feje látszik, mert a "frizura" a lényeg, amit csinált magának a fiunk. Nem is értem, hogyan nem érzed, hogy túlzás, amit csinálsz? A gyerek apja se szól, hogy álljál le?
2016. febr. 15. 19:20
27/31 anonim válasza:
Látom leírták egy páran előttem, de azért leírom én is. Sok, rengeteg. Bármilyen hihetetlen is, bár ő a tiéd, mégis külön személyiség, külön karakter, külön ember, akinek szintén vannak személyiségi jogai. Fürdős képpel megsérted. Tartsd tiszteletben a kukacát vagy a punciját! Nem csak ismerősök nézegethetik, sok a beteg ember hidd el..
2016. febr. 15. 19:20
28/31 anonim válasza:
Elég volt meglátnom a kérdést...kamuuuuuu!
2016. febr. 15. 19:34
29/31 anonim válasza:
ne vicceljetek már, persze, hogy kamu. direkt azért írta a kérdező, hogy manóka meg babuka, ugyan ki használ ilyen szavakat? Főleg, hogy épp a fürdős kép van kiemelve, mindenki tudja, hogy ezzel milyen durva kezekbe teszi a gyereke életét.
viszont, kérdező, írhattad volna, hogy hány hónapos (főleg, ha már években kellene számolni:D), és Apának kellene hívnod a férjedet, és valahogy a pocaklakó kifejezést is beleszőni az egészbe. Így nem elég jó...
2016. febr. 15. 20:00
30/31 anonim válasza:
soha egyetlen egy képet sem tettem fel a gyerekekről ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!