Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg túlzás lenne napi 7-8...

Tényleg túlzás lenne napi 7-8 kép a manókáról Facebookra?

Figyelt kérdés

Szerintem nem lehet betellni vele. Más ismerőseim babukáit is szívesen nézem.

ÉS szerintetek sem illik fürdős, kádas képet kitenni?

2016. febr. 15. 17:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%

Sok. Napi egy is sok.

Én megértem, hogy nem lehet vele betelni. De ahhoz nem kell kép. Látod élőben. Nagyiknak vagy aki még nagyon kíváncsi rá, meg küldhetsz úgy, hogy mások ne lássák.

Fürdős, egyéb meztelen képet pedig nem tennék ki.

Most képzeld el, ha 30 év múlva valami komoly munkája lesz és a beosztottjai meg azok röhögnek, hogy az anyukája anno milyen képeket rakott ki róla.

Ha valamit kiteszel, azt is úgy tedd, hogy ne legyen mindenki számára nyilvános.

2016. febr. 15. 17:39
 12/31 anonim ***** válasza:
91%

Huu, iszonyat sok.

Nem tudom, milyen idős a babád, mióta raksz ki napi 7-8 képet, de a többiek jó érzését biztos kimerítetted már.

Hozz létre a nagyiknak (egyéb érdeklődőknek) egy külön csoportot, ahol megosztod ezeket.

Végiggondoltad, hogy a gyermeked mit fog szólni ehhez néhány év múlva? Az internet nem felejt...

2016. febr. 15. 17:40
 13/31 anonim ***** válasza:
73%

Igen sok és túlzás.

Mesztelen képet pedig semmiképp nem tedzek ki. Miért te magafról tedzel fel meztelen, fürfős képet? Akkor a gyetekről miért?

2016. febr. 15. 17:42
 14/31 anonim ***** válasza:
76%

Miért nem babukával foglalkozol a facebook helyett? Nagyon beteges, hogy az egész napod arról szól, hogy csinálsz egy halom képet manókáról, kiválogatod, felteszed a facebookra, és vszámolod, hogy hányan nyomnak liket rá, hányan írják, a idióta nyomi szöveget, hogy

-ja de édes babuka...

- de gyönyörű a manóka...etc..

Elárulom neked, hogy sokan teljesen mást gondolnak mint amit leírnak neked.. Csodálkozom, hogy eddig senki nem írta neked, hogy

- Ember! Nem unod még! Már beteg leszek a szméagol babádtól..

Inkább foglalkozz a gyerekeddel facebook helyett.

2016. febr. 15. 17:43
 15/31 anonim ***** válasza:
93%
Neked babuka, másnak csak egy átlagos gyerek.
2016. febr. 15. 17:44
 16/31 anonim ***** válasza:
93%

teljesen érthető, hogy te nem tudsz betelni vele :) na de az ismerőseid 99,9%-a nem a babukád anyukája, hidd el, nekik havi egy is bőven elég. sőt, valahol ott van az a határ amikor még aranyos. mikor valaki napi 8 képet feltol a gyerekéről, már elveszti a varázsát és már nem "édibébi" hanem "dögunalom" lesz belőle.

azt jegyezd meg, hogy amit felteszel a netre, az ott is marad! ha feltolod a punciját/fütyijét, akkor majd 20 évesen az arcába tolják. gondolom te se örülnél ha rólad lenne fent meztelen kép! a gyerekednek is van ám magánszférája, azért mert az anyukája vagy, pláne tiszteletben kéne tartanod!

2016. febr. 15. 17:47
 17/31 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon túlzás:) kivéve ha nem zavar,hogy szépen lassan letöröl mki :D

Kádas kép pedig egyenesen őrűltség!!!

2016. febr. 15. 17:51
 18/31 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is volt több ismerősöm akik hetente rosszabb esetben naponta szórták fel a képeket, de szó szerint, most épp játszunk, most alszunk és hasonló stílusban... mintha mindenki arra volna kíváncsi melyik pillanatban mit csinálnak. Szerintem nem én voltam aze gyetlen aki szépen kinyomta a kövvetését. Havonta max 1-2 kép még bpven okés, ha annyira szeretnéd mutatni, hogy ilyen a gyerkőc, több viszont már túlzás.
2016. febr. 15. 17:55
 19/31 anonim ***** válasza:
58%
De jó, hogy nemhogy fb, de még net se volt, amikor én gyerek voltam :D Sok kellemetlen helyzettől megkímélt.
2016. febr. 15. 17:59
 20/31 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy túlzás, én a második után tiltanálak, aztán onnantól kezdve azt osztasz meg amit akarsz.
2016. febr. 15. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!